Twintig Noloc-leden experimenteren met Agile loopbaancoaching

Wat is Agile en is het iets wat jouw loopbaanadviestrajecten kan verrijken? De Universiteit Utrecht en WorkBoost doen hier momenteel samen met 20 Noloc-leden onderzoek naar. In dit nieuwsbericht schreven we er al over. Vrijdag 15 oktober jl. is het onderzoek van start gegaan met een workshop "Agile Loopbaancoaching". Ook is er een besloten Linkedin groep. gestart die je als Noloc-lid kunt volgen.

Workshop

Met veel enthousiasme heeft iedereen actief deelgenomen aan de workshop en zijn de deelnemers met een rugtas aan nieuwe kennis over het Agile gedachtegoed en Workboost naar huis gegaan. Onder begeleiding van Jason Gawke zullen de deelnemers de aankomende weken klanten aanhaken in de Workboost-app en gaan ze gezamenlijk ontwikkelvragen doorvertalen naar check-ins, acties en quizen (de boostlevels).

Linkedin groep

Om de krachten en de wijsheid van de groep te bundelen is er op Linkedin een gesloten groep voor iedereen die interesse heeft om het proces te volgen, vragen te stellen en antwoorden op te halen. Een ieder die lid is van Noloc mag in de besloten Linkedin groep Workboost

Als het experiment is afgerond dan lees je in de nieuwsbrief en op de Noloc-site wat het heeft opgeleverd.