Terugblik Week van de Loopbaan 2020

De Week van  de Loopbaan vond dit jaar plaats van 14 t/m 19 september en het was een groot succes. Met elkaar hebben wij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid gesteld gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. En met elkaar hebben we hiermee aandacht gegeven aan het belang van leven lang ontwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Maar liefst 505 loopbaanprofessionals waren actief tijdens de Week van de Loopbaan. Door het land zijn er veel "loopbaan-initiatieven" geweest. Velen pakten het ‘anders dan anders’ aan met online spreekuren of door online kennis te delen. Wij merken dat er heel veel mensen zijn met loopbaanvragen door de huidige situatie met Covid-19.

Wij willen alle partners die de Week van de Loopbaan actief hebben gepromoot van harte bedanken voor hun inspanningen. Met name online is er veel aandacht geweest voor de Week van de Loopbaan maar wij hebben ook in een diversiteit aan media-uitingen aandacht voor de Week van de Loopbaan teruggezien.

Volgend jaar weer!