Team Noloc verder uitgebreid

Wij zijn zeer verheugd dat Charlotte Puyman, de nieuwe programmacoördinator en Lenneke Brouwers, de nieuwe programma content ontwikkelaar, Noloc komen versterken. Ze gaan zich bezighouden met programmering en professionalisering en stellen zich graag even voor.

Charlotte Puyman - programmacoördinator:

Wat een mooie opdracht om het opleidings- en professionaliseringsprogramma verder vorm te geven! Na jarenlang als intern loopbaancoach en projectleider duurzame inzetbaarheid voor de Gemeente Haarlem te hebben gewerkt, heb ik 2,5 jaar geleden ontslag genomen om mijn eigen visie in de wereld te brengen. Werken met mensen en teams om talenten te ontwikkelen en valkuilen te ontwijken. Sindsdien werk ik als zelfstandige vanuit inTussentijd, mijn eigen coachings- en adviesbureau. Heerlijk werk  om te doen en ook wat eenzaam, zo af en toe. Fijn om nu ook weer echt te kunnen samenwerken!

In mijn nieuwe rol als programmacoördinator ben ik verantwoordelijk voor de grote lijnen, werk ik samen met Lenneke en de teams aan een interessante programmering en coördineer ik het opleidingsprogramma. Natuurlijk kijken we daarbij naar wat nodig is om een inspirerende, professionele academie verder uit te bouwen.

Ook ben ik heel benieuwd naar wat jullie interessant en belangrijk vinden. Het is nu al fijn om te merken hoeveel kennis we als beroepsgroep in huis hebben en ik kijk er naar uit om te ontdekken wat we kunnen doen om jullie expertises in te zetten.

Heb je een idee, een voorstel of mis je iets? Stuur het me toe en we komen er bij je op terug. programmering@noloc.nl

Lenneke Brouwers - programma content ontwikkelaar:

Ook ik stel me graag aan jullie voor. Mijn naam is Lenneke Brouwers en ik woon het zuiden van Nederland, in het mooie Drimmelen. Mijn achtergrond ligt in het project- en peoplemanagement – eerst bij een grote bank en later bij een consultancybureau. Sinds een kleine tien jaar heb ik een eigen bedrijf. Onder de naam Adesso werk ik als organisatieadviseur op gebied van changemanagement, duurzame inzetbaarheid en talentmanagement. Daarnaast ben ik loopbaanbegeleider (natuurlijk aangesloten bij Noloc!) en onderwijsontwikkelaar voor opleiders als LOI en NCOI.

Doorlopend leren en ontwikkelen zijn voor mij centrale thema’s – zowel in mijn werk als voor mij persoonlijk. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met Charlotte aan de slag met het professionaliseringsaanbod van Noloc en een bijdrage te mogen gaan leveren aan het uitgebreide, interessante programma van deze mooie beroepsvereniging. Een nieuwe rol waar ik ontzettend veel zin in heb!

Heb je vragen of suggesties voor mij? ik ben bereikbaar via professionalisering@noloc.nl.