Sollicitatiedokter zoekt cv-experts

Ben jij een loopbaanbegeleider met een scherp oog voor het curriculum vitae? Help werkzoekers dan om hun werkervaringsdocument te verbeteren tijdens de Nationale Dag van het Cv! De dag, die door Sollicitatiedokter wordt georganiseerd, vindt op 3 februari plaats.

De Nationale Dag van het Cv

Tijdens de Nationale Dag van het Cv leren werkzoekers hoe ze zichzelf kunnen onderscheiden met hun curriculum vitae. Om hen daarbij te helpen, is Sollicitatiedokter op zoek naar mensen die verstand hebben van het cv.

Doe jij mee en help je bij het controleren van cv’s op 3 februari? Dan maak je écht het verschil voor mensen die op zoek zijn naar een baan. Dat geeft een goed gevoel, toch?

Concreet

Sollicitatiedokter is op zoek naar loopbaanprofessionals die ongeveer 10 cv’s van feedback willen voorzien. Dat hoeft niet heel uitgebreid te zijn: een stuk of zeven pointers waarmee een werkzoeker aan de bak kan maken al een groot verschil.

Voor wat hoort wat

Doe je mee als cv-controleur tijdens de Nationale Dag van het Cv? Dan staat daar een stukje exposure tegenover. We vermelden jou – inclusief je logo of dat van je werkgever – in al onze communicatie over de Cv-dag. Deelnemende coaches krijgen na afloop daarnaast een mooi certificaat.

Geef je op als controleur tijdens de Nationale Dag van het Cv door een mail te sturen naar shaista@sollicitatiedokter.nl of klik hier voor meer informatie over de dag.

Wat gebeurt er verder?

De Nationale Dag van het Cv biedt werkzoekers de mogelijkheid om hun cv’s na te laten kijken, maar ook om te leren waar een goed cv aan voldoet. Dat doen ze door webinars te volgen: Imre Wessels van LinkedIn en Erik Lambooy van Werken voor Elkaar zijn onder meer van de partij.

Daarnaast staan cv-experts Dorien Waasdorp en Cees Bakker tijdens de Nationale Dag van het Cv klaar om vragen van werkzoekers te beantwoorden. Ze houden allebei een Q&A.

Over Sollicitatiedokter

De organisator van het evenement, Sollicitatiedokter, is een platform voor werkzoekenden. Werkzoekers vinden er tips over het schrijven van cv’s en sollicitatiebrieven, het onderhouden van een netwerk en het voeren van sollicitatiegesprekken en salarisonderhandelingen. Sollicitatiedokter besteedt daarnaast veel aandacht aan de fysieke en mentale gezondheid van werkzoekers. Immers: pas als je lekker in je vel zit, laat je de beste versie van jezelf zien.

Loopbaanbegeleiders die hun cliënten waardevolle sollicitatietips willen meegeven, zijn vanzelfsprekend ook welkom op het platform. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op de Sollicitatiedokter-pagina over het cv. Meer informatie over het platform vind je hier.