Schrijf je Loopbaan: het eerste boek waarmee je jezelf naar meer plezier en voldoening schrijft

Schrijf je Loopbaan: het eerste boek waarmee je jezelf naar meer plezier en voldoening schrijft

“Er zijn al veel boeken geschreven over hoe je werk kunt vinden dat bij je past, over het leren kennen van je kwaliteiten en drijfveren en het maken van keuzes. Maar een boek waarin schrijven het belangrijkste instrument is om tot inzichten en antwoorden te komen, is nieuw”, aldus loopbaancoach Marianne Panneman.

Haar boek Schrijf je Loopbaan, schrijf jezelf naar meer plezier en voldoening in werk en leven biedt iedereen die op zoek is naar meer werkplezier een schrijfroute die tot verrassende inzichten en nieuwe stappen leidt. Mensen kunnen er zelf, in hun eigen tempo mee aan de slag.

Schrijf je Loopbaan is ook bedoeld voor coaches die de kracht van schrijven willen ervaren. Het biedt coaches handvatten en veel schrijfopdrachten waarmee ze in hun eigen praktijk aan de slag kunnen. Het boek is verschenen bij S2uitgevers.

Schrijven zorgt voor overzicht, inzicht en uitzicht
In haar coachingspraktijk ervaart Marianne dagelijks hoe krachtig schrijven is als instrument om tot inzichten en antwoorden te komen: “door het schrijven sta je stil bij jezelf en juist daardoor kom je in beweging. Schrijven zorgt voor overzicht, inzicht en uitzicht”.

In 2015 ontwikkelde ze de cursus ‘Schrijf je Loopbaan’ voor mensen met loopbaanvragen. Deelnemers zijn telkens weer enthousiast en verrast over de werking van het schrijven. Door vanuit hun hart te schrijven en zélf inzichten en antwoorden te formuleren groeit hun zelfvertrouwen en komen ze makkelijker en sneller in beweging.  Veel deelnemers vragen om extra schrijfopdrachten om zelf thuis verder te kunnen schrijven. Vanuit die vraag ontstond dit boek. Voor coaches die zelf de cursus Schrijf je Loopbaan in hun regio willen geven, geeft Marianne begin 2019 voor het eerst de 3-daagse Schrijf je Loopbaan-Trainer©.

Schrijf je Loopbaan is voor € 16,50 online te koop via managementboek.nl en bol.com en is te bestellen in de boekwinkel én rechtstreeks bij Marianne. Omdat ze het fijn vindt als je het boek bij haar bestelt neemt Marianne de verzendkosten (binnen Nederland) graag voor haar rekening.

Marianne Panneman begeleidt als loopbaancoach al ruim 24 jaar mensen naar werk dat écht bij hen past. Hiernaast is ze trainer en ontwikkelaar van creatieve schrijfcursussen en -workshops gericht op persoonlijke groei.