Schrijf je in voor de jaarlijkse "Dag van de Jobcoach" op 21 september

Beste leden en netwerkpartners van NVS Support,

Direct inschrijven!

Ook dit jaar organiseert de Nederlandse Vereniging van Support de Dag van de Jobcoach. Leden en andere geïnteresseerden in de methodiek, benaderingswijze en training in Supported Employment zijn weer van harte welkom. Het bestuur van de NVS zal de ontwikkelingen van de vereniging in Nederland toelichten.

Het wordt een dag met delen van diverse nieuwe ontwikkelingen, maar ook vooral het delen van praktische en toepasbare kennis en ervaringen. Wij dagen op deze dag deelnemers uit om samen met ons mee te denken over de professionalisering en impact van jobcoaching en kwaliteitsverbeteringen. Doelgroep voor deze dag zijn de jobcoaches, bestuurders, managers, beleidsmakers en medewerkers die zich bezighouden met (arbeids)participatie en re-integratie van personen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Het wordt weer een dag met diverse programmaonderdelen. De ochtend is bedoeld om kennis te delen aangaande Supported Employment en de mogelijkheden die deze methodiek in Nederland biedt. Ook willen we interactie over de aandacht die wij de komende tijd gaan geven aan kwaliteit en hoe wij de accreditatie organiseren de komende jaren. In de middag worden diverse workshops aangeboden en vragen wij u vooral om mee te doen aan de inhoudelijke versteviging van de jobcoaching in Nederland.

Begin augustus wordt het definitieve programma met alle workshops en sprekers bekend gemaakt. Een van onze partners, Ruimbaan (www.ruimbaanwerkt.nl), heeft een locatie en faciliteiten beschikbaar gesteld om samen met de NVS deze dag mogelijk te maken voor u. Er zal ook een lunch beschikbaar zijn.

Voor leden van de NVS is de dag en lunch gratis. Voor niet-leden kost deelname € 24,50 (inclusief lunch en btw).

Schrijf u nu alvast snel in, want het aantal plaatsen is deze keer beperkt voor niet-leden!

Tot vrijdag de 21ste in september!

Ja, ik schrijf me direct in!

Kijk ook eens op www.nvssupport.nl voor de laatste ontwikkelingen.

Met hartelijke groet,

Sikko Bakker,

Namens het bestuur van NVS