Release eerste modules Loopbaanmanagement

De Master Loopbaanmanagement is online te volgen!

Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat alle onderdelen van de Master Loopbaanmanagement worden aangepast voor zelfstandige afstandsstudie. Dat betekent dat de eerste onderdelen op afstand en flexibel qua tijd en plaats van studie, vanaf  21 november 2016 online te volgen zijn. De rest van de modules volgt.  
Het kan gedefinieerd worden als eLearning, waarbij alleen voor bepaalde onderdelen extra face-to-face contact georganiseerd wordt, zoals voor de (groeps)begeleiding van de innovatielijn. Studenten kunnen zelf kiezen waar ze willen leren en wanneer ze willen leren. Docenten zijn bereikbaar via de leeromgeving, email, telefoon of skype, maar er worden geen standaard bijeenkomsten georganiseerd (binnen de modules). Opdrachten kunnen zelfstandig worden doorlopen en (eind)opdrachten kunnen ingeleverd worden via de digitale studieomgeving van de OUNL (YouLearn).

Volgorde in de modulen:  
Hoewel de onderdelen flexibel te volgen zijn, zit er een zeker mate van volgorde in, die bij aanvang van de studie en belangstelling aangegeven dient te worden. Zo is het wenselijk om eerst de ‘cyclus van toegepast onderzoek’ te volgen, alvorens de ‘innovaties in het vakgebied’ te doen. Algemeen advies is om de volgorde aan te houden waarin de modules nu staan. Voor de fase van de master thesis is de uitlevering reeds flexibel en op afstand (hiervoor geldt een ander tarief).

Certificering:
Elk los te volgen onderdeel kan gecertificeerd worden door de OU, de volledige MLM wordt gediplomeerd.

Aanbieding
Speciaal voor Noloc leden is er een fikse korting:
Eén onderdeel kost voor Noloc leden slechts € 795,-

bij een reguliere prijs van € 895,- (dit geldt niet voor de Thesis)

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie en aanmelden.