Registratie voor het EUSE congres 2019 is geopendOver enkele maanden vindt in Amsterdam het European Union of Supported Employment (EUSE) congres plaats. Dit congres zal van 27 tot en met 29 mei plaatsvinden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. U kunt zich vanaf heden aanmelden voor dit congres.  


Het EUSE Congres wordt dit jaar georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Support (NVS Support). Blik op Werk is als partner van de NVS betrokken bij het samenstellen van de inhoud van dit contres. Het congres biedt de unieke mogelijkheid om de inclusiviteits-beweging te steunen, geïnspireerd te worden door experts in het veld van Supported Employment en om te netwerken met collega's/gelijkgestemden vanuit heel de wereld. Het EUSE Congres verwacht dit jaar meer dan 600 professionals in het veld van Supported Employment, afkomstig uit wel 40 landen.

Het thema - Transities in Supported Employment - heeft als doel om iedereen in staat te stellen om de mogelijkheden in de arbeidsmarkt te vergroten door middel van innovatieve oplossingen en best practices. 

De belangrijkste onderwerpen van het congres zijn:

Beleidsvorming en nieuwe resultaten
Wat werkt in het bieden van support en kwaliteit
Transities: carrières en Supported Employment
Een digitale toekomst voor Supported Employment

In de afgelopen maanden heeft de organisatie van het EUSE Congres 115 uittreksels van wetenschappelijke artikelen ontvangen in het kader van het thema van het congres. Het voorlopige programma zal eind januari worden gepubliceerd op de website van EUSE2019.

U kunt uzelf  VIA DEZE LINK  aanmelden voor het EUSE Congres 2019. Als u zich vòòr 15 maart aanmeldt, krijgt u 100 euro korting en betaalt u geen 480, maar 380 euro voor het driedaagse congres. 

Registratie voor het congres bevat onder andere:

Ontvangstreceptie op maandag 27 mei
Wetenschappelijke sessies op dinsdag 28, en woensdag 29 mei
Lunches
Verzorgde koffiepauzes
Postersessies
Toegang tot de tentoonstelling


Wij hopen u in mei in grote getallen te kunnen ontvangen in Amsterdam,

Met vriendelijke groeten, mede namens de NVS,

Team Blik op Werk