Positieve reacties panelgesprek technologie en werk

Op 27 oktober organiseerde Noloc een online panelgesprek over de veranderende arbeidsmarkt en toekomstige ontwikkelingen. Wetenschapper Fabian Dekker onderzoekt de invloed van technologie op ons werk en de vraagstukken die dat oplevert.  Wat zijn de gevolgen, nieuwe uitdagingen en kansen voor werk? Hij ging in gesprek met Antje Stapert, Reina Janssen en Jeroen Bregman. Gerben van Driel heeft het gesprek in goede banen geleid.

 
Een paar reacties op een rij

“Geweldig webinar! Een dikke aanrader om terug te kijken in de Academie.”

“Het thema klinkt misschien wat minder sexy; ‘Technologie en werk’. Zelfs een van de tafelgasten twijfelde vooraf een beetje. Maar wat een goede, inhoudelijke discussie. De toelichting van Wetenschapper Fabian Dekker en de verschillende invalshoeken in het gesprek schetsen meer dan een beeld van de toekomst van werk. Het gaat over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en geeft een doorkijkje naar de rol van loopbaanprofessionals.”

“Een onmisbaar webinar in het Noloclijstje!”

Het gezelschap kwam tijdens het webinar gezamenlijk tot de volgende quote:

“De loopbaan professional als inspirerend rolmodel in de begeleiding naar loopbaanzekerheid en het nemen van eigen regie.”

Het panelgesprek is nu al terug te kijken in de Noloc Academie.

Vooruitblik volgend webinar over Wellbeing en werkgeluk

Op 17 november as. organiseert Noloc alweer het volgende webinar. Schrijf je nu in! Wellbeing en Werkgeluk worden steeds belangrijkere thema’s binnen organisaties en iemand zijn loopbaan. In dit webinar gaan we in op de 6 verschillende onderdelen van Wellbeing en koppelen we deze aan het werkgeluk van de loopbaanprofessional.