Positief werken in tijden van Corona, 14 oktober 2020, Congrescentrum De Reehorst, Ede

Een positief werkklimaat zorgt voor gelukkige werknemers: ze zijn productiever, zijn minder vaak ziek en gaan beter om met veranderingen en stress. So far so good maar dan .... Op eens corona! Je huis wordt je werkplek, de communicatie verloopt steriel online. Hoe kun je in deze tijd toch creatief op afstand zijn en je kennis en gevoel delen?

Met een gevarieerd aanbod van keynotes en workshopsessies geven we hier een antwoord op. Het congres brengt positief werken voor onszelf, anderen, organisaties en de maatschappij in beeld en biedt handvatten hoe zelf een positief werkklimaat te creëren en hoe cliënten te begeleiden in de realisatie ervan. 

Een overzicht van onze keynotes. NOLOC-leden ontvangen  € 30,-- korting.

Hoogleraar Damiaan Denys
Damiaan is een veel gevraagd expert in de avondprogramma's en schreef en speelde een monoloog over angst en verzorgd de afsluiting

Prof. Dr. Evangelia Demerouti
In haar keynote geeft zij aan dat de werk-privé balans lijkt te evolueren naar een werk-privé integratieproces. Wordt dat nu versneld in de huidige Coronatijd?

Prof. Dr. Arnold Bakker
Bevlogenheid is zijn thema. Daar wordt nu toch een enorme aanslag op gepleegd. Hoe kunnen we bevlogen blijven?

Businessfilosoof Jochanan Eynikel
Vanuit onderzoek naar wat leven en werk zinvol maakt, reikt Jochanan Eynikel bouwstenen en enkele methodische stappen aan die organisaties kunnen helpen om hun zingevend kapitaal te versterken.
Werkt dat nu nog?

Jacqueline Boerefijn
Wat kunnen we leren van psychiatrische patiënten, dierentuinbewoners en pubers over positief werken?

Meer informatie op positievepsychologiecongres.nl