Persbericht Week van de Loopbaan

Week van de Loopbaan 2018 door heel Nederland!

Nijkerk. Loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc openen in de week van 17 tot en met 22 september hun deuren voor alle belangstellenden met loopbaanvragen.

“Na een aantal succesvolle jaren met de Dag van de Loopbaan heeft Noloc , de vereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches, reeds drie edities van de Week van de Loopbaan georganiseerd. Ook dit jaar brengen we samen met onze leden door het hele land werkgevers en werknemers in contact met loopbaanbegeleiding en onze professionals in de eigen regio,” aldus Ester Leibbrand van Noloc.

Week van de Loopbaan

Tijdens de Week van de Loopbaan zijn alle geïnteresseerden die willen praten over loopbaanontwikkeling welkom. Ze kunnen kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur of jobcoach bij hen in de buurt. Op die manier kan je  op een laagdrempelige manier kennismaken wat loopbaanbegeleiding en jobcoaching voor je kan betekenen. De professionals aangesloten bij Noloc staan te popelen om hen te ontmoeten.


Over Noloc

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches en faciliteert vakgenoten in hun professionele ontwikkeling. De vereniging telt ruim 3.000 leden. Zij draagt op innovatieve wijze bij aan toekomstgerichte beleidsvorming daar waar mensen, werk en organisaties centraal staan. Noloc werkt daarbij nauw samen met onder andere de Ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Net als met UWV, SBB, partijen in gemeenteland, OVAL, CMI, werkgevers-, werkenden- en beroepsverenigingen en overige partijen die de transformatie op het gebied van onderwijs, werk en participatie vormgeven. Noloc heeft een eigen leerstoel Loopbaanmanagement aan de Open Universiteit, bekleed door professor Judith Semeijn.
 

Noloc organiseert de Week van de Loopbaan in samenwerking met 35 betrokken partners en alle deelnemende loopbaanprofessionals en jobcoaches. Ga voor meer informatie naar www.noloc.nl/weekvandeloopbaan