Oproep voor regiocoördinator regio Gelderland/lid Programmacommissie

Noloc vindt het belangrijk het leren van elkaar en met elkaar te faciliteren. Om dat in de praktijk mogelijk te maken is het land opgedeeld in zes regio’s en organiseert Noloc landelijk en regionaal diverse soorten fysieke en online bijeenkomsten per jaar.
Elke regio heeft een coördinator die samen met de gastvrouwen en -heren het verloop van deze bijeenkomsten faciliteert. Het Noloc evenementenbureau verzorgt de praktische ondersteuning en organisatie.
 

Wat doet de regiocoördinator?
De regiocoördinator maakt deel uit van de ProgrammaCommissie (ProCo), die samen met andere Noloc professionals het opleidingsaanbod verzorgt voor onze – ongeveer 3300 – loopbaanprofessionals en jobcoaches. De regiocoördinator geeft zijn/haar visie op onderwerpen die relevant zijn voor professionalisering, zoals de invulling van webinars, de verschillende regionale bijeenkomsten, de evaluaties van bijeenkomsten en de inhoudelijke planning voor het nieuwe seizoen.

De ProCo vergadert momenteel maandelijks een uur online. Elk ProCo-lid heeft een rol in het uitvoeren en voorbereiden van de vergaderingen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over een check up van een aantal bijeenkomsten, het beoordelen van het aanbod of het benaderen van sprekers voor bijeenkomsten. Naast de vergaderingen, schatten wij de eigen tijdsinvestering op 2 tot 4 uur per maand.

Normaliter vergadert de ProCo driemaal per jaar, van 17.30 uur tot 20.30 uur, in het midden van het land (Amersfoort).

Functie-eisen

Wat vragen wij je?
Uiteraard ben je lid van Noloc en kom je uit de regio Gelderland. Je kent het vakgebied, weet wat er gaande is en hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen. Je vindt de kwaliteit van de bijeenkomsten belangrijk en selecteert en evalueert daarop. Je communiceert goed met collega-leden en gastsprekers, neemt initiatief en bent “hands-on” als het gaat om het oplossen en regelen van zaken.

Wat bieden wij?
Noloc vergoedt natuurlijk reiskosten en andere onkosten en biedt praktische ondersteuning. Voor kaderleden is er jaarlijks een teamdag rond een interessant thema. Verder bieden we inhoudelijke uitwisseling met betrokken collega professionals en de ruimte om bij te dragen aan het gezamenlijke leveren van kwaliteit. En natuurlijk: aardige :-) ProCo collega’s.

Ben je geïnteresseerd?
Laat even (mag kort) weten wie je bent (een CV is prima) en wat jou aanspreekt in de vacature regio coördinator. Graag voor 7 mei 2021 reageren naar info@noloc.nl.