Oproep afstudeeronderzoek Lectoraat

Oproep afstudeeronderzoek Lectoraat 

Geachte heer/mevrouw,

Ik zal mij eerst even kort voorstellen. Ik ben Renée van der Stoep, 21 jaar en woonachtig in Eindhoven. Ik ben op dit moment vierdejaars student Toegepaste Psychologie aan Fontys Hogescholen Eindhoven en ben op dit moment bezig met mijn afstudeeronderzoek. Dit onderzoek voer ik uit namens het Fontys Lectoraat Dynamische Talentinterventies onder leiding van Dr. Marian Thunnissen (https://fontys.nl/dynamischetalentinterventies/). Vandaar dat ik ook contact met u op neem.

Mijn afstudeeronderzoek gaat over talentidentificatie binnen loopbaancoachtrajecten. Voor mijn onderzoek, dat bestaat uit literatuuronderzoek en veldonderzoek, ben ik voor het veldonderzoekdeel op zoek naar verschillende loopbaancoaches die ik zou kunnen interviewen en die dus het gesprek met mij willen aangaan.

Ik ben hierbij op zoek naar loopbaancoaches waarvan de cliënten werkzaam zijn binnen een organisatie (dus geen zzp'ers en werkzoekenden). Ik ben op zoek naar 10 loopbaancoaches. Wilt u meedoen aan mijn onderzoek, of heeft u suggesties voor wie ik daarvoor kan benaderen?

De interviews duren ongeveer een uur en kan op een locatie naar keuze worden ingepland (bij voorkeur regio's Brabant, Zeeland of Zuid-Holland, maar andere regio's zijn ook zeker van harte welkom).

Mijn contactgegevens kunt u onderaan deze mail vinden, voor eventuele vragen, toelichtingen of mededelingen.

Ik hoop dat u mij kunt helpen en hoor graag van u,

Met vriendelijke groet,

Renée van der Stoep

M: r.vanderstoep@student.fontys.nl / reneevanderstoep@hotmail.com
T: 06 - 34 76 90 75