Ontwikkelcheque alleen te besteden bij Noloc Erkende Loopbaanprofessionals!

Noloc is verheugd dat Medewerkers bij openbare bibliotheken, bij BibliotheekWerk,  een ontwikkelcheque ter waarde van 500 euro aanvragen en besteden bij Noloc Erkend Loopbaanprofessionals. 

Investeer in jezelf, investeer in je loopbaan

Wat voor werk wil ik over vijf jaar doen? Heb ik daar de juiste competenties voor? Hoe kan ik me daartoe ontwikkelen? Passen mijn ambities nog bij de organisatie waar ik nu werk? Het is slechts een greep uit de vragen die aan de orde kunnen komen bij een oriëntatie op uw loopbaan. Daarom kunnen medewerkers bij openbaren bibliotheken vanaf nu de ontwikkelcheque ter waarde van 500 euro aanvragen bij Stichting BibliotheekWerk. De cheque is in te zetten voor een gesprek over of oriëntatie op de loopbaan. Daarmee wil BibliotheekWerk medewerkers prikkelen om na te denken over hun werk in de toekomst, zodat zij mobiel en inzetbaar blijven.

Deel dit bericht en breng als leidinggevende, hrm’er en medezeggenschapsorgaan de cheque bij medewerkers onder de aandacht. Medewerkers kunnen zelf een aanvraag indienen bij BibliotheekWerk.

Aanvragen

De ontwikkelcheque aanvragen kan door het aanvraagformulier in te vullen. Op het aanvraagformulier staat ook meer informatie en zijn de voorwaarden te vinden.