Ontwikkeladvies – nieuwe Q&A

Ontwikkeladvies – nieuwe Q&A

Afgelopen maand waren er geen bijzonderheden te melden buiten een wijziging op de website van Uitvoering van Beleid.

Nieuwe Q & A – meest gestelde vragen en antwoorden
Van tijd tot tijd update het ministerie de Q&A, de meest gestelde vragen en antwoorden.
Om zo goed en helder mogelijk te communiceren heeft zij dit onlangs weer gedaan. De laatste versie van de Q&A kun je vinden op de website van Uitvoering van Beleid SZW. 
Er is een stukje opgenomen omtrent het eventueel voeren van gesprekken via Skype e.d. manieren.

Ontwikkeladvies uitdragen tijdens de Week van de Loopbaan
Als jij een loopbaanadviseur bent, die het Ontwikkeladvies mag geven. Dan is het een mooie manier om jouw (potentiële) klanten hier tijdens de Week van de Loopbaan mee in contact te brengen en over te informeren. Je leest meer over de Week van de Loopbaan in deze nieuwsbrief.

Zoekoptie Noloc leden Ontwikkeladvies
Via https://www.noloc.nl/ontwikkeladvies zijn alle Noloc leden, die meedoen aan het Ontwikkeladvies, te vinden. Mocht jij nog niet zijn aangemeld, dan kun je dat doen via jouw persoonsprofiel.

Vragen of andere informatie over het Ontwikkeladvies
Mocht je vragen hebben dan verwijzen we je graag naar de informatie op de bibliotheek van Noloc en de Q & A (meest gestelde vragen en antwoorden), die het ministerie heeft samengesteld. Ook kun je contact opnemen met het ministerie als het om inhoudelijke vragen over de subsidieregeling gaat.
Vragen omtrent de werking van de zoekoptie op de Noloc website en overige vragen zullen via info@noloc.nl of telefonisch door de collega’s van het secretariaat worden beantwoord.
Eventueel wordt je vraag doorgestuurd aan Marjolein Hins, coördinator Ontwikkeladvies, die de contacten onderhoudt om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen tussen alle betrokken.

Hartelijke groet,
team Ontwikkeladvies van Noloc

Team Ontwikkeladvies is een samenwerking tussen de teams Marktontwikkeling, Ontwikkeling en Professionaliteit, project Ontwikkelvoucher en Belangenbehartiging met linken naar Marketing & Communicatie, secretariaat en bestuur.

#Ontwikkeladvies       #LevenLangOntwikkelen