Onderzoek naar duurzame inzetbaarheid – Interviewpartners gezocht!

Voor het door de Open Universiteit gefinancierde onderzoek naar competenties voor duurzaamheid en duurzame inzetbaarheid zijn we op zoek naar vijf loopbaanprofessionals die bereid zijn om een interview te geven (ca. 45 minuten).

De interviews zullen gericht zijn op de vraag over welke competenties loopbaanprofessionals moeten beschikken om duurzaamheid in organisaties te stimuleren en realiseren. Verder wordt in kaart gebracht hoe loopbaanprofessionals hun eigen duurzame inzetbaarheid borgen en welke competenties hiervoor nodig zijn.

Het project wordt mede begeleid door Prof. dr. Judith Semeijn, hoogleraar duurzaam HRM aan de OUNL en bijzonder hoogleraar loopbaanmanagement aan de OUNL i.s.m. Noloc. Het onderzoek heeft ook de aandacht van de commissie voor ontwikkeling & professionaliteit bij Noloc.

Dr. Ronald Venn is de uitvoerend onderzoeker (post-doc) aan de OUNL en zal ook de interviews houden. Locatie en datum/tijd kunnen rechtstreeks met hem worden afgestemd.

Ben jij een door Noloc erkende loopbaanprofessional die in het werk ook of met name organisaties van dienst is, en wil jij het onderzoek ondersteunen? Deel dan jouw kennis en ervaring via een interview!

Je kunt je vragen en belangstelling rechtstreeks kenbaar maken bij Ronald Venn van de Open Universiteit via ronald.venn@ou.nl