Noloc Young Professionals op het loopbaancongres!

Noloc young professionals op het loopbaancongres!

Noloc Young Professionals hebben zich laten zien op afgelopen Loopbaancongres. Ze hebben hun nieuwe buddy-systeem geïntroduceerd en genetwerkt met zowel ervaren als young professionals.

Loopbaancongres 2019 #LBC19
En ja daar waren wij, natuurlijk, de Noloc Young Professionals (NYP) ook bij. We hebben met veel geïnteresseerden gesproken over onze visie en interesses. Daarnaast hebben we een opzet gemaakt voor ons buddy-systeem. Het idee is om een ervaren loopbaanprofessional te koppelen aan een Young Professional, om zo ervaringen uit te wisselen! Dat klinkt veelbelovend. En dat is het ook!

De laatste spreker van de dag, niemand minder dan Erik Scherder, benadrukte hoe belangrijk het is Young Professionals te betrekken bij ontwikkelingen en ideeën. Er zijn zoveel ideeën die we hebben en nog heel veel fantastische hersencapaciteit. Kortom: maak er gebruik van!

Tijdens de borrel is er ruimte geweest voor het ontmoeten van nieuwe actieve leden van ons NYP-team. Zo komen er in 2020 veel mooie dingen aan en gaan we volop aan de slag om nog meer Young Professionals te bereiken. Want na een dag als deze wordt toch maar weer bevestigd hoe mooi het loopbaanvak is…!

Houd onze LinkedInpagina in de gaten en mail ons wanneer je graag op de hoogte gehouden wil worden of vragen hebt.