Noloc online leeromgeving live

De nieuwe Noloc online omgeving voor leren & ontwikkelen is live! Binnen de leeromgeving vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Zo kun je op elk gewenst moment werken aan je eigen ontwikkeling.

Webinars en e-learnings in één online leeromgeving
Noloc had al langer de wens meer gebruik te maken van digitale mogelijkheden en die wens is in deze tijden actueler dan ooit. Om dit te realiseren is Noloc een samenwerking aangegaan met externe partners Skillstown en MOS Events.

Het aanbod voor online leren, ontwikkelen en kennis delen in de nieuwe leeromgeving wordt in de loop van dit jaar uitgebreid met nieuwe webinars, e-learnings en essentials. En nu fysieke bijeenkomsten de komende periode geen doorgang kunnen vinden, zijn wij ook druk doende deze waar mogelijk te vervangen door andere passende digitale varianten, zoals online workshops. Houd de berichtgeving hierover in de gaten. Op deze manier kunnen we ons ook in deze periode blijven bijscholen in ons vak.

Webinars terugkijken en e-learnings vinden (online leeromgeving)
Inloggen op de online leeromgeving kan via https://academieportal.nl/noloc.

Als je voor de eerste keer inlogt dan vind je de gebruikersnaam en het wachtwoord op Mijn Noloc.

Zodra je ingelogd bent, kun je het wachtwoord wijzigen in een persoonlijk wachtwoord.

Via deze weg live meekijken naar een webinar
Je kunt je voor het live webinar inschrijven via de Noloc-site. Hierdoor krijg je toegang om het webinar live via de online Noloc leeromgeving te volgen. 

Wil je het webinar graag op een later tijdstip bekijken?
Dan hoef je je niet aan te melden. Wanneer je naar de online Noloc leeromgeving gaat, kun je het webinar op ieder gewenst tijdstip terugkijken.