Noloc Loopbaancongres uitverkocht!

Dit jaar is het Noloc loopbaancongres in de Rijtuigenloods te Amersfoort helemaal uitverkocht. 
Doorlopende programmering van totaal 32 talks, experts- en partnerssessies met een tussentijds lunchbuffet. Stel je eigen programma samen. 

'Talenten laat je zien'  

Dinsdag 13 november in de rijtuigenloods te Amersfoort

Al jaren is het loopbaancongres van Noloc is een van de best bezochte en hoogst gewaardeerde congressen in Nederland. Editie 2018 belooft wederom een fantastisch congres te worden, met een geheel vernieuwde opzet. Beleven, inspireren, ontmoeten en kennis delen staan centraal. Dé dag om even helemaal bij te tanken en met geweldige ideeën naar huis te gaan!

Vanuit de visie van Noloc heeft het congres van 2018 het thema ‘Talenten laat je zien’. Talenten zijn de basis van waaruit verdere stappen worden gemaakt bij het ontwikkelen van mensen. Het is de kern van de mens en daarmee van ons beroep.

Dit jaar is het programma van het loopbaancongres anders van opzet dan voorgaande jaren. De dag staat in het teken van beleven, ontmoeten en kennis delen op een aantrekkelijke en interactieve manier. Je maakt je eigen programma volledig op maat, je kiest uit verschillende workshops, seminars, table-talks en interviews! Aan de hand van een app zie je precies wanneer je waar moet zijn en wat je mag verwachten. Beluister en ontmoet de allerbeste sprekers en experts in dit vakgebied en je bent in één dag op de hoogte van alle trends op loopbaangebied, duurzame inzetbaarheid en jobcoaching. Om deze dag vakkundig aan elkaar te praten kunnen we rekenen op de verbindende kracht van onze dagvoorzitter Erik Pekel.

Gedurende de hele dag is er ruimte en tijd voor geweldige koffie van de barista, heerlijke en gezonde hapjes, drankjes en snacks. Neem tijd om je vakgenoten te ontmoeten en de diverse inspirerende exposanten te bezoeken. Ook dit jaar hebben de exposanten diverse aanbiedingen, activiteiten en demonstraties op hun stands.

We verwachten iedereen die op de hoogte wil blijven in zijn vakgebied, inspiratie zoekt en zichzelf een topdag gunt als professional: van student tot senior loopbaanadviseur, jobcoach, HRM-er en talentontwikkelaar.

 

Informatie en aanmelding:

Het Noloc Loopbaancongres 2018 vindt dit jaar op dinsdag 13 november
plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort, een prachtige plek met ruimte voor onverwachte talenten.
Wees voorbereid op alles en laat je verrassen!

Voor meer informatie kan je terecht op: www.nolocloopbaancongres.nl.