Noloc, jouw tribe, jouw community!

Noloc is een vereniging en dat betekent voor leden, door leden. Dat vraagt om commitment, om inzet en verbinding. Wie is Noloc? Wie ben jij als lid? 

Noloc groeit: een gezonde groeiende groep professionals. Hoe organiseer je nu al die talenten in zo’n groep? Want samen kunnen we alles! Volgens Danielle Braun is het goed om door de ogen van een antropoloog te kijken naar hoe een stam optimaal functioneert. Met oudsten, een chief, met verzamelaars, jagers en magiërs. Noloc is een stam. En je stam, dat ben jij.

Onze leden zijn actieve deelnemers in een stam en presenteren zich daarbij in verschillende rollen. Afgelopen Inspiratiedag waren we met ruim 60 leden bijeen om met elkaar na te denken over wat we als Noloc met elkaar willen bereiken. Als stam, als tribe!

Met elkaar hebben we geweldige ideeën gegenereerd voor de korte en lange termijn, voor ons vak en voor onszelf, voor onze cliënten en voor de vereniging. Op deze dag voel ik hoe trots ik ben dat ik bij Noloc hoor: fantastisch wat we met elkaar kunnen bereiken. Als bestuur hebben we de schone taak om hier weer een mooi jaarplan van te maken, dus houd de nieuwsbrief eind dit jaar in de gaten, waarin we de plannen presenteren.

De aanwezige leden gaan vervolgens komend jaar in projectgroepen vorm geven aan hun eigen ideeën. Zij zijn het die de kringen organiseren, het congres, de bijeenkomsten. Ze bedenken de ontwikkellijnen, voeren de marketing uit, stellen je vakblad samen. Zonder hen geen Noloc! Er wordt zo hard gewerkt om deze vereniging te laten bloeien…

Draag je keurmerk met trots. Voel je onderdeel van de hardwerkende professionals in onze community. Wees je eigen ambassadeur en daarmee die van je collega leden. Je bent het beste lid dat we ons kunnen wensen: actief, professioneel, goed geschoold, ervaren en gericht op verbinding. Jij bent Noloc!