Nieuwe website op komst ...

Nieuwe website op komst ...

Het is geen geheim dat de huidige website van Noloc niet voldoet aan de eisen van deze tijd. Daarom heeft het bestuur eind vorig jaar besloten om een nieuwe site te ontwikkelen. De functionele eisen voor de nieuwe site zijn in kaart gebracht, evenals de wensen ten aanzien van de 'look and feel' van de nieuwe site.

Inmiddels is gestart met het traject dat Noloc een moderne en fraaie website zal opleveren. Een traject waarin er regelmatig overleggen zijn over de vorderingen, waarbij steeds gezamenlijk de nodige knopen worden doorgehakt. De samenwerking tussen vormgever, bouwer en Noloc verloopt buitengewoon goed.

De planning is dat de nieuwe site na de zomervakantie in de lucht zal gaan. Voor jou als lid heeft deze straks veel meer te bieden dan de huidige site. Denk aan een eigen pagina waarin ook activiteiten voor je beroepsregistratie en/of certificering worden bijgehouden, een platform om met vakgenoten in gesprek te gaan en meer. Ook wordt zal ieder Noloc lid makkelijk gevonden kunnen worden door potentiële klanten en opdrachtgevers.

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen!