Nieuw in online leeromgeving

Via de Noloc online omgeving voor leren & ontwikkelen kun je nu het meest recente webinar van 26 mei jl. terugkijken over een wetenschappelijke kijk op loopbanen in de 21ste eeuw. In dit webinar neemt Yvon Golbach je mee in de paradigmawissel die gaande is in ons denken over werk en de impact hiervan voor alle partijen. Binnen de leeromgeving vind je naast de Noloc webinars een uitgebreider aanbod van webinars en e-learnings. Ook de podcast serie van ‘De Loopbaancoach’ kun je hier binnenkort beluisteren. 

PE-punten

Zo kun je op elk gewenst moment werken aan je eigen ontwikkeling. Ook hier geldt dat je voor elk anderhalf uur die je in een opleidingsactiviteit hebt geïnvesteerd een PE-punt krijgt. Als deze voor jouw ontwikkeling als coach relevant zijn kun je ze opvoeren in het herregistratie document. Het aantal PE punten rekent het document uit als je de studielast invult.

Webinars terugkijken en e-learnings vinden

Inloggen op de online leeromgeving kan via https://academieportal.nl/noloc.

Als je voor de eerste keer inlogt dan vind je de gebruikersnaam en het wachtwoord onder Mijn Noloc op de Noloc-site. Zodra je de eerste keer ingelogd bent, kun je het wachtwoord wijzigen in een persoonlijk wachtwoord.

Ook weer fysieke bijeenkomsten

Ook de komende periode blijven wij webinars en online workshops aanbieden. Daarnaast zijn we, met de verruiming van de coronamaatregelen, druk doende ook de fysieke bijeenkomsten opnieuw te plannen. Uiteraard conform de richtlijnen en in nauw overleg met de betrokken locaties om ieders veiligheid te waarborgen. Houd de berichtgeving hierover in de gaten.