Nationale werkbezoekdag

Nationale werkbezoekdag

Op 21 november 2018 openen honderden organisaties hun deuren zodat werkzoekenden een kijkje in de keuken kunnen nemen voor een werkbezoek. Tijdens de Nationale Werkbezoekdag komen in heel Nederland netwerkgesprekken tot stand tussen werkgevers en nieuwsgierige kandidaten.

Kijk voor meer informatie over de Nationale Werkbezoekdag op https://www.werkbezoekdag.nl

In samenwerking met Noloc - de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches - kunnen 100 loopbaancoaches zich via Stichting DeBroekriem (de initiator van de Nationale Werkbezoekdag) aanmelden en zich als ambassadeur verbinden aan de Nationale Werkbezoekdag op 21 november 2018.

Als coach krijg jij een plek op de website om jezelf via een video-pitch te presenteren. Eind oktober koppelen we elke coach aan één werkzoekende voor een gratis coachingsgesprek. Het gesprek wordt onderling ingepland en hier wordt niet voor betaald. Vanuit Stichting DeBroekriem bieden we ter inspiratie een programma met een webinar, maar je kunt als coach ook je eigen invulling geven aan het coachingsgesprek. De gesprekken helpen de kandidaten om zich maximaal voor te bereiden op Nationale Werkbezoekdag.

Per regio schrijven we in aanloop naar de Werkbezoekdag persberichten en artikelen om via de lokale en regionale media reclame te maken voor jouw rol als ambassadeur. Op deze manier kan jij je als coach presenteren én verbinden aan het maatschappelijke doel van de Nationale Werkbezoekdag.

Heb je interesse? Of heb suggesties of vragen? Vul hier je gegevens in zodat we contact kunnen opnemen! Nederland is verdeeld in 35 regio's, selecteer dus een stad die het dichtst bij jouw woon- of werkplaats ligt.