Met hart en ziel…

Met hart en ziel zijn we al bijna 30 jaar actief in de ondersteuning van de loopbaan- en de re-integratiecoach. Onze harten gaan sneller kloppen als we innovatieve nieuwe online tools ontwikkelen waarmee we jullie nog beter ondersteunen bij je belangrijke werk: het begeleiden van werknemers en werkzoekers  in het bereiken van meer (werk)geluk.

Dat klinkt simpeler dan het is. Ieder mens is anders en daarom is het belangrijk de échte loopbaanvraag van de kandidaat te achterhalen. Of dit nu geldt voor het ontwikkeladvies van NL Leert Door of algemene loopbaanbegeleiding. ‘Wat ik wil, kan ik dat ook?’ is een ándere vraag dan ‘Ik loop vast, hoe nu verder?’. De echte (hulp)vraag zit soms verstopt en vergt wat zoekwerk. Maar maakt dát het vak niet ook mooi? Dát is waar de kracht van de loopbaanadviseur zit: de analyse, de duiding van de testuitslagen, de spiegel, de dialoog…. en meer.  

Loopbaanadvies blijft mensenwerk, uitgevoerd door loopbaancoaches met hart voor begeleiding en passie voor de kandidaten. Ondersteund door een initiatiefrijk Noloc dat zich met veel energie en vanuit een verbindende rol inzet voor haar leden.  Dat is wat ons verbindt: Hart en ziel voor het vak en een gezamenlijk streven naar verdere professionalisering van het vak.

NOLOC, proficiat met je 30e verjaardag!

HARTelijke groet van een iets jonger LDC (ook bijna 30)
Namens Alwien de Boer, Maurice Vermunt en het hele team!