LVSC congres Skills & Scenery – Professioneel begeleiden in de 21e eeuw

Op 10 november as. organseert LVSC een bijzonder congres ter ere van hun 40 jarig jubileum. LVSC wil supervisoren en coaches inspiratie bieden, laten ervaren hoe professioneel begeleiden in de 21e eeuw eruit ziet en welke toekomstige skills je nodig hebt.

De wereld verandert in een nog sneller tempo dan we voor mogelijk houden. Dat ondervinden we in 2020 tijdens de coronacrisis. Met elkaar staan we voor pittige uitdagingen waartoe we ons moeten verhouden. Het biedt tegelijkertijd nieuwe kansen en een nieuw landschap voor professioneel begeleiders.

Programma

De dag biedt verfrissende inzichten, toekomstvisies, nieuwe skills en werkvormen. Wil je weten hoe generatie Z werkt en denkt en wat zij nodig hebben? Ben je ook zo benieuwd wat we kunnen leren van Criminele netwerken en wat hun zo effectief maakt? Een spetterende opening met het interactieve theaterstuk Aan tafel met je schoonmoeder, gebaseerd op kennis van Harvard University, wil je niet missen. Jeroen Stek en Ton Kemp nemen je graag mee in 'de schoonmoedertechniek'. Reis met LVSC mee door het nieuwe landschap van de begeleidingskunde! De dag wordt afgesloten met een feestelijke borrel.

Meer informatie en aanmelden

Het congres vindt plaats in de Reehorst in Ede. Zij hebben diverse maatregelen getroffen om aan alle corona maatregelen te voldoen (hygiëne, social distancing, maximaal aantal deelnemers in een zaal etc.). Mochte LVSC toch alsnog moeten besluiten om het congres naar het voorjaar te verplaatsen, dan kun je uiteraard kosteloos annuleren. Ze organiseren het congres in samenwerking met Kloosterhof events. Op www.lvsccongres.nl lees je meer informatie over het programma en kun je je aanmelden.