Ledenraad: nieuw lid Daphne van den Hof stelt zich voor!

Daphne (jobcoach) behartigt met enthousiasme de belangen van jobcoaches in de vereniging. Dat doet ze vanuit de Ledenraad, die namens de leden het bestuur controleert en gevraagd en ongevraagd adviseert over al wat de Noloc aangaat.

Mijn naam is Daphne, ik ben 54 jaar en moeder van drie unieke kinderen. Ik heb van jongs af aan altijd gewerkt en ben inmiddels geruime tijd werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Zo heb ik ervaring met uitzenden, detacheren, re-integratie 1e en 2e spoor en jobcoachen. Dat laatste is echt mijn droombaan geworden. Het werken met verschillende, kleurrijke mensen met mooie uitdagingen en het creeren van mogelijkheden voor iedereen is waar ik heel veel energie uit haal. Het samenwerken op verschillende niveaus met de daarbij verschillende rollen die je hebt als jobcoach voor zowel cliënten, werkgevers, collega’s  en het sociaal netwerk daaromheen maakt mijn werk heel divers. Diversiteit past echt bij mij.

Naast mijn werk heb ik nog een grote passie ... bachata dansen. Daarin kan ik mijn energie kwijt en tegelijk ook weer opladen.

Hoe ben ik bij de Ledenraad gekomen?
Ik kwam een lid van de Ledenraad tegen op een Noloc bijeenkomst en hij vertelde daar aan de groep wat de Ledenraad doet. Hij vroeg of ik als jobcoach belangstelling had om daaraan deel te nemen.  Ik was blij verrast. Aangegeven dat ik erover wilde nadenken. Ik had geen idee wat een Ledenraad doet. Dit dan ook eerst even opgezocht en al snel leek dit mij een leuke nieuwe uitdaging. In de tussentijd heb ik mijn officiele erkenning gekregen van Noloc. Omdat wij destijds vanuit de Beroepsvereniging Jobcoaches Nederland zijn aangesloten/overgenomen bij Noloc vind ik het persoonlijk belangrijk dat juist ook de jobcoaches in de verschillende commissies vertegenwoordigd zijn. Na mijn kennismakingsgesprek met voorzitter Erik Wissema werd ik alleen maar enthousiaster en nu ben ik lid van de ledenraad.

Wat ik leuk en belangrijk vind om te doen bij de ledenraad is o.a. het vertegenwoordigen van de jobcoaches binnen de ledenraad voor de leden, het bestuur gevraagd en ongevraagd advies geven over de koers van Noloc, wat de ledenraad doet meer bekendheid geven en daar waar mogelijk samenwerken met andere commissies.