Kennisprofessional Esther van Dijk stelt zich voor

Na mijn HBO opleiding Facility Management heb ik mijn master Bedrijfskunde – Organisatie en Strategie behaald. Ik ben 18 jaar ambtenaar geweest, zowel bij het Rijk als ook bij gemeente en bovengemeentelijk in regionaal verband. Sinds 2016 werk ik als ZZP-er bij KEER Organisatie- en Loopbaanadvies, waarbij leren en ontwikkelen van organisaties, teams en individuen centraal staat.

Bij het Mobiliteitscentrum West-Brabant ben ik projectleider voor de Academie West-Brabant. Hier faciliteer, organiseer, initieer en creëer ik leer- en ontwikkelactiviteiten voor de medewerkers van de 29 aangesloten publieke organisaties. Naast (strategische) HR-en Organisatieadvies opdrachten ben ik met veel plezier actief als loopbaanadviseur en e-coach. Ik geef les bij de Academie voor Deeltijd bij Avans Hogeschool voor de opleiding HRM voor studenten van de AD- en Bacheloropleiding.  Ook verzorg ik trainingen en teambuilding en -ontwikkeltrajecten waarbij ik MapsTell – De Wereld van Verschil inzet. MapsTell is gebaseerd op DISC, waarbij gebruik wordt gemaakt van associatieve cartografie, een zeer visuele en laagdrempelige methodiek om teams letterlijk op de kaart te zetten.

Sinds mei 2015 ben ik lid van NOLOC en sinds dit jaar ook actief binnen de projectgroep Programmacoördinatie (Leren & Ontwikkelen). In juni van dit jaar ben ik door het bestuur van NOLOC benoemd als Kennisprofessional. De diversiteit van mijn opdrachten en ervaring binnen Overheid, Onderwijs en Zorg maakt dat ik een brede blik heb op ontwikkelingen van de arbeidsmarkt en organisaties die ik graag wil inzetten voor het NOLOC.