Jubileum congres LVSC Skills & Scenery

Op 23 september 2021 organiseert LVSC haar (uitgestelde) 40 jarige jubileum congres Skills & Scenery - Professioneel begeleiden in de 21e eeuw.  Het congres vindt plaats in de Reehorst in Ede. Zij organiseren dit congres in samenwerking met Kloosterhof events. Noloc-leden ontvangen als lid van een collega beroepsvereniging een korting van 10%.

Nieuw landschap en nieuwe vaardigheden 

De wereld verandert in een nog sneller tempo dan we voor mogelijk houden. Dat ondervinden we in 2020 tijdens de Corona crisis. Met elkaar staan we voor pittige uitdagingen waartoe we ons moeten verhouden. Het biedt tegelijkertijd nieuwe kansen en een nieuw landschap voor professioneel begeleiders. We willen tijdens ons congres professionele begeleiders inspiratie bieden, laten ervaren hoe Professioneel begeleiden in de 21e eeuw eruit ziet en welke toekomstige skills je nodig hebt. 

De dag biedt verfrissende inzichten, toekomstvisies, nieuwe skills en werkvormen. Wil je weten hoe generatie Z werkt en denkt en wat zij nodig hebben? Kennis maken met het leren en ontwikkelen in de toekomst? Onze spetterende opening met het interactieve theaterstuk Aan tafel met je schoonmoeder, gebaseerd op kennis van Harvard University, wil je niet missen. Jeroen Stek en Ton Kemp nemen je graag mee in 'de schoonmoedertechniek'. Reis met ons mee door het nieuwe landschap van de begeleidingskunde!

De dag wordt feestelijk afgesloten af met een feestelijke borrel om te toasten op 40 jaar LVSC.

Informatie rondom de coronaregelgeving

Vanaf 20 september as.verplicht de overheid het coronatoegangsbewijs voor evenementen, congressen, festivals en horeca vanaf 75 personen. Dit betekent voor dit congres dat zij een coronatoegangsbewijs aan deelnemers moeten vragen. 

Een coronabewijs garandeert dat je ofwel gevaccineerd bent, een negatieve PCR-test hebt afgenomen, of dat je de afgelopen 180 dagen corona hebt gehad. Het Coronabewijs kun je in een papieren versie downloaden of als app op je telefoon zetten. Ga naar https://coronacheck.nl/nl/ voor meer informatie en volg de aanwijzingen.

Meer informatie en aanmelden voor het congres

Op de congreswebsite www.lvsccongres.nl lees je meer gedetailleerde informatie over het programma en kun je je aanmelden.