Jobstap gaat voor erkende jobcoaches!

Jobstap zal vandaag 44 jobcoaches aanmelden bij Noloc voor het traject voor de beroepskwalificatie Jobcoach. Allen zullen het komend jaar hun portfolio op gaan bouwen om tot een registratie te komen. 'Wij hopen hiermee een voorbeeld te kunnen zijn voor de branche om kwaliteit van het vak Jobcoach een sterkere positie te geven in Nederland', aldus Ton van Trienen (Directeur Jobstap)


Social Enterprise Jobstap is een erkende integratie- en jobcoachorganisatie. Wij geloven dat iedereen wil meedoen in de maatschappij. Dat iedereen zijn talenten wil inzetten en wil bouwen aan een toekomst met perspectief, ook als er sprake is van een arbeidsbeperking.

Wij vinden het belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief te bieden. We zoeken naar mogelijkheden en ontwikkelen talenten. Door mee te ondernemen met ons netwerk gaan we op zoek naar duurzame oplossingen, binnen óf buiten de gebaande paden. Dat is onze methodiek. We zien het als onze opdracht om, voor zoveel mogelijk organisaties én werknemers, tot een passend en duurzaam dienstverband te komen. Blijvend meedoen op een inclusieve arbeidsmarkt, is dat niet wat iedereen graag wil? www.jobstap.nl