JobOn als nazorg bij Ontwikkeladvies

De overheid stelt €700 beschikbaar waarmee jij als Noloc-coach een ontwikkeladvies kan verzorgen. Voor dit bedrag kan je als coach een kort traject leveren van vier uur. Sommige kandidaten verdienen meer begeleiding om te ontdekken welke loopbaanstappen ze moeten nemen. Indien de kandidaat geen budget heeft voor een vervolgtraject, dan kan je als loopbaancoach toch nog een cadeautje meegeven als nazorg.

Hoe? JobOn biedt uitkomst! Je kunt de kandidaat attenderen op het aanbod van JobOn. Ze kunnen zich kosteloos inschrijven op www.JobOn.nl en daar een onbeperkt aantal workshops en trainingen volgen. Iedereen die zich bij JobOn komt oriënteren voor een ontwikkeladvies wordt actief door verwezen naar een Noloc Loopbaanprofessional. Samen kunnen we zo iedereen optimaal bedienen!

> Loopbaancoaches Mark Ligthart en Rose-Marie Lucas vertellen in deze video waarom ze samenwerken met JobOn: 

Netwerkorganisatie JobOn
Noloc werkt al jaren samen met Stichting JobOn (voorheen Stichting DeBroekriem). JobOn is de landelijke vrijwilligersorganisatie voor werkzoekenden. Deze stichting organiseert maandelijks tientallen netwerkbijeenkomsten en online trainingen boordevol inspiratie over solliciteren, persoonlijk leiderschap, ondernemerschap en mindset. Het aanbod is zowel interessant voor werkzoekenden met een baan, maar ook voor werkzoekenden zonder baan.

Veel Noloc loopbaanprofessionals werken als gastspreker reeds samen met Stichting JobOn. “Ik zit jaren in de raad van advies van JobOn en daarom draag ik graag aan deze stichting”, aldus loopbaancoach Aaltje Vincent. Werkzoekenden kunnen kosteloos gebruik maken van het aanbod van JobOn, het enige wat de stichting vraagt is een vrijwillige donatie. Kijk voor meer informatie op www.jobon.nl.