Introductie Programmacoördinator

Met een groeiend aantal leden groeit ook de diversiteit van leden en daarmee verandert de wijze waarop we met kennis halen en brengen omgaan. Om een aantrekkelijke, up-to-date en innovatieve programmering voor alle leden, op alle niveaus te creëren is vanaf januari Annemiek Berkel gestart als programmacoördinator. 

Als programmacoördinator is Annemiek de spil van het professionaliseringsaanbod van Noloc.  Graag stelt zij zich voor.

Samen met mijn dochter Nyala, woon ik in Huizen, Noord-Holland.

Na mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie (UVA ’92) startte ik mijn loopbaan binnen Human Resources. In 1997 zette ik de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Gaandeweg ontwikkelde ik mij vooral in talent- en leiderschapsontwikkeling.

Vanuit mijn belangstelling voor ontwikkeling volgde ik onder meer een coach-opleiding en een opleiding hypnose & regressietherapie/coaching. Recent rondde ik de opleiding voor Dynamic Emotional Integration® (DEI) trainer/consultant af.

*DEI is een trainingsprogramma gericht op het ontwikkelen van emotioneel bewustzijn en empathische vaardigheden waarbij onder meer gewerkt wordt met emotioneel respectvolle mindfulness-oefeningen, rituelen en creatieve processen. 

Ik help organisaties bij het identificeren, ontwikkelen en behouden van talent en adviseer bij het creëren van optimale condities zodat talent ook daadwerkelijk tot bloei komt. Dit kan gaan om het aanscherpen van visie en beleid, implementatie van instrumenten, maar ook coaching en training. Hierbij werk ik samen met een netwerk van ervaren professionals.

In mijn praktijk voor regressietherapie & coaching werk ik met individuele cliënten aan persoonlijke ontwikkeling. Het werken met het onbewuste door middel van trance/regressiewerk kan zeer effectief zijn bij het aanspreken van verborgen talenten en krachtbronnen.

Naast ontwikkeling in brede zin, is reizen een grote liefde van mij. Het liefste naar mooie (zonnige) plekken waar ik mij graag onderdompel in natuur en cultuur en graag plaatsen bezoek waar overblijfselen uit de oudheid te vinden zijn, zoals Egypte.

Als Programmacoördinator kijk ik er naar uit om samen met mijn Noloc-collega’s, een aantrekkelijk en up-to-date ontwikkelaanbod te creëren. Dit jaar gaan wij onder meer aan de slag met ontwikkellijnen, afgestemd op ontwikkelingen in het vakgebied. Dit maakt het voor jou als Noloc-lid nog beter mogelijk om gericht aan je eigen professionele ontwikkeling te werken.