Introductie keurmerk Noloc Register Jobcoach – follow up

Begin augustus hebben we jullie geïnformeerd over de introductie van het keurmerk Noloc Register Jobcoach per 01 oktober aanstaande. Ook hebben we jullie geïnformeerd over een samenwerking met OVAL, de branchevereniging voor (o.a.) jobcoach organisaties, dat OVAL-leden de kans geeft om haar jobcoaches op een aantrekkelijke manier op te laten nemen in het Noloc beroepsregister jobcoaches. 

Begin augustus hebben we jullie geïnformeerd over de introductie van het keurmerk Noloc Register Jobcoach per 01 oktober aanstaande. Ook hebben we jullie geïnformeerd over een samenwerking met OVAL, de branchevereniging voor (o.a.) jobcoach organisaties, dat OVAL-leden de kans geeft om haar jobcoaches op een aantrekkelijke manier op te laten nemen in het Noloc beroepsregister jobcoaches. Deze regeling is ook van toepassing op aspirant-jobcoaches die vóór 1 augustus 2019 Noloc lid zijn geworden, beschikken over een aantoonbaar EQF6 / hbo-bachelor denk- en werkniveau, en minimaal één jaar werkzaam zijn als jobcoach.

Alle (aspirant-)jobcoaches hebben inmiddels (op 20 september 2019) een aparte mailing ontvangen met alle ins- en outs omtrent zowel de introductie van het keurmerk Noloc Register Jobcoach, de tijdelijke regeling voor aspirant-jobcoaches, en de wijze waarop de status van de huidige Noloc erkende Jobcoaches automatisch wordt omgezet naar die van Noloc Register Jobcoach.