Inloggen voor live webinar via Noloc Academie

Vanavond om 20.00 uur start het webinar 'Algoritmes in recruitment'! Het webinar wordt gestreamd vanuit de Noloc Academie. Heb jij je aangemeld? Hoe kun je inloggen en deelnemen?

Het inloggen voor de Noloc Academie is eenvoudiger gemaakt. Je logt in op de Noloc site via Mijn Noloc of via deze link en van daaruit kun je direct door naar de Noloc Academie. Je hoeft dus niet meer apart bij de Noloc Academie in te loggen.

Als je je niet hebt aangemeld dan kun je op een later moment het webinar terugkijken in de Noloc Academie.

Noloc Academie
Het afgelopen jaar betekende een versnelling in de inzet van digitale leervormen binnen het programma aanbod. Zo zijn we tijdens de lockdown gestart met online workshops en bijeenkomsten en heb je al een voorproefje gekregen van de Noloc Academie. Binnen deze online leeromgeving kun je onbeperkt en op elk gewenst moment werken aan je eigen ontwikkeling. Daar hebben inmiddels meer dan 1000 leden al gebruik van gemaakt. Hoor jij daar nog niet bij? Neem snel een kijkje, want het aanbod is fors uitgebreid naar meer dan 50 verschillende trainingen!

Met de Noloc Academie – een samenwerking met SkillsTown – krijg je als lid zonder verdere kosten beschikking over een schat aan materialen ten behoeve van je eigen ontwikkeling. Er zijn verschillende leervormen, zoals webinars, e-learnings en podcasts, zodat je zelf kunt kiezen op welke manier je leert.