In de schijnwerpers - Brenda Slagter

Noloc-lid Brenda Slagter over haar onlangs verschenen boeken ‘Terug naar JOU: authentiek & uniek’ en ‘Jezelf & anderen leiden’: “Op mijn 22e ging ik voor het eerst naar een coach. Dat was het startpunt van de reis naar mijn authentieke ik. Want door invloeden uit mijn omgeving was ik op een aantal vlakken daar ver vanaf. Er volgden nog vele ervaringen die mijn leven hebben verrijkt. En dat ging heus niet zonder slag of stoot. Daar wilde ik iets mee."

“Ik wilde het zichtbaar maken dat veel dingen niet vanzelf gaan en leren soms zeer doet en de ander tot reflecteren aanzetten. Want hoe bijzonder is het dat wij als loopbaancoaches mensen in beweging mogen brengen? En dat is precies ook mijn passie. Mijn boeken nodigen je uit om je af te vragen wie jij in essentie bent en hoe jij jouw unieke ik in de wereld gaat zetten. Je hebt immers pas echt wat geleerd als je gedragsverandering laat zien.”
 

In deze set kleurrijke boeken beschrijft Brenda haar persoonlijke ervaringen die ze heeft opgedaan tijdens een leiderschapsreis naar Bali in 2019. In de boeken deelt ze levenslessen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap, in combinatie met inspirerende foto’s van eigen hand. Zowel met de tekst als de foto’s brengt ze je op elke pagina, mentaal en/of fysiek, graag in beweging.

Meer weten? Zie kijk hier voor een sneak preview. De boeken zijn verkrijgbaar bij alle reguliere boekverkooppunten.