Gijs de Haas van Dorsser nieuwe Managing Director Intelligence Group

PERSBERICHT, 16 januari 2019

Gijs de Haas van Dorsser nieuwe Managing Director Intelligence Group 

Rotterdam - Gijs de Haas van Dorsser (40) is per januari de nieuwe Managing Director van Intelligence Group. Hij neemt hiermee deze rol over van eigenaar Geert-Jan Waasdorp, die nog betrokken blijft bij het bedrijf. Als Managing Director is De Haas van Dorsser verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf en de strategische positionering.  

 

Zo’n 17 jaar geleden rolde Gijs de Haas van Dorsser het vak van de arbeidsbemiddeling in. Hij was onder andere drie jaar ondernemer in de executive search branche als headhunter voor de financiële markt. In 2008 maakte hij de overstap naar Randstad, waar hij de afgelopen twee jaar Regiodirecteur Finance was bij Yacht; het label van Randstad voor hoogopgeleiden. 

 

Positionering en herkenbaarheid verbeteren 

Gijs de Haas van Dorsser: “Als nieuwe Managing Director ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Intelligence Group. Eén van mijn prioriteiten is om de positionering van het bedrijf sterker neer te zetten en de herkenbaarheid te vergroten, zowel nationaal als internationaal. Er liggen nog veel kansen voor Intelligence Group, zeker als je ziet hoe belangrijk data vandaag de dag is. Bedrijven zullen steeds meer gaan investeren om zich te kunnen onderscheiden voor het aantrekken en behouden van talent. Met onze dashboards en andere oplossingen, hebben we een antwoord op elke vraag van bedrijven over de arbeidsmarkt. Ik kijk er naar uit om samen met het team van professionals bij Intelligence Group nog meer resultaat te boeken. ” 

 

Internationale zichtbaarheid 

“Ik ben verheugd met de komst van Gijs, een ervaren manager met veel branchekennis, om de groei van Intelligence Group, nationaal en internationaal te versnellen,” zegt Geert-Jan Waasdorp, eigenaar van Intelligence Group. “Met de komst van de nieuwe Managing Director krijg ik meer ruimte om te ondernemen en te werken aan een aantal start-ups, en tegelijkertijd te werken aan de internationale zichtbaarheid van Intelligence Group en haar zusterbedrijven.” 

 

Over Intelligence Group  

Intelligence Group is een internationaal Data & Techbedrijf op het gebied van arbeidsmarkt- en recruitmentdata. De verrijkende data over de arbeidsmarkt helpt organisaties al 15 jaar om kandidaten slimmer te verleiden en te werven in heel Europa. Deze data wordt in een grote diversiteit beschikbaar gesteld aan opdrachtgevers, via onder andere het DoelgroepenDashboard, de VacatureVerbeteraar en het European Recruitment Dashboard. Al honderden klanten, zowel grote corporates als intermediairs en overheidsdiensten, kozen voor Intelligence Group.