Gefeliciteerd met 30 jaar werkgeluk

Loopbaanprofessionals leveren in de visie van Vista Nova en Noloc een cruciale bijdrage aan de kwaliteit van werken in Nederland. We begeleiden met elkaar heel veel werknemers en ondernemers. Mensen die op hun plek zitten, zich ontwikkelen, succesvol kunnen zijn en daar goed van kunnen leven.

De relatie tussen Vista Nova en Noloc duurt al vele jaren. We inspireren elkaar, delen de passie voor het vak en hebben een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling ervan. Maar het belangrijkste, veel Noloc-leden zijn door ons opgeleid.

Onze opleidingen staan voor state-of-the art loopbaancoaching. Zowel de post-HBO beroepsopleiding als de vervolgopleidingen in de vorm van masterclasses, verdiepingstrainingen en in-company maatwerk. Onze basis is stevig, en we zijn steeds in gesprek om aan die basis actuele thema’s toe te voegen. We baseren ons op het gedachtegoed van de Adriaan Hoogendijk, the founding father van loopbaancoaching in Nederland. Zijn werk heeft nog niets aan actualiteit ingeleverd. Sterker nog; de diepgang, inspiratie en gedegenheid die in deze methode zitten bewijzen keer op keer dat dit tot duurzame loopbaanstappen en inspirerende coachingstrajecten leidt.

We feliciteren Noloc - 30 jaar staat de vereniging voor het vak - en haar leden. Samen levert deze sterke club professionals uiteindelijk een bijdrage aan het functioneren van ons land. Door steeds bij te dragen aan de kwaliteit waarmee mensen hun werkleven vormgeven. Bij Vista Nova realiseren we ons dat we, zo bekeken, bijdragen aan het belangrijkste werk wat er is.