Deel jouw expertise voor onderzoek loopbaantransities

Vanwege jouw expertise als loopbaanprofessional nodigt de Open Universiteit je uit om deel te nemen aan een onderzoek over loopbaantransities. Het gaat hierbij om vrijwillige rolveranderingen van individuen in de werksfeer, zoals een ander beroep of andere baan. De grootte van deze rolveranderingen kan variëren op elementen zoals supervisie, feedback, taken, status, en inkomen. In de vakliteratuur bestaat er echter geen eenduidige groepering van loopbaantransities, of van ordening in termen van grootte. Het doel van dit (promotie) deelonderzoek bij de Open Universiteit is om een dergelijke rangordening te ontwikkelen, op basis van de professionele ervaring en expertise van loopbaanprofessionals..

Het onderzoek neemt ongeveer 30 minuten van je tijd in beslag en sluit op 15 april 2021. Klik hier om deel te nemen aan de studie. Je gaat dan rechtstreeks naar de online tool. Vanwege het betere overzicht gelieve te werken via je PC en niet via je smartphone.

Alvast bedankt voor uw deelname! De resultaten zullen breed worden gecommuniceerd.

Met vragen kun je terecht bij drs. Sieraadj Orie (sieraadj.orie@ou.nl), dr. Ellen Peeters (ellen.peeters@ou.nl) of prof. dr. Judith Semeijn (judith.semeijn@ou.nl).