Congres mensenwerk

NOLOC NIEUWSFLITS d.d. 11 december 2014

In de laatste nieuwsbrief hebben wij al uitgebreid verslag gedaan van de stand van zaken rond het MMM project. Klik hier om de informatie (nogmaals) te lezen.

Congres Mensenwerk
Inmiddels is de website voor het gratis congres Mensenwerk *) op 9 februari 2015 in de lucht en kunnen jullie je aanmelden als je erbij wilt zijn. De participatie van mensen met psychische aandoeningen staat in dit congres centraal.
Er kunnen veel mensen komen, echter de aanmeldingen vliegen binnen. Meld je dus snel aan als je zeker wilt zijn van een plek. Verspreid de informatie ook alsjeblieft verder naar werkgevers en andere geïnteresseerden. Hoe meer verschillende zielen op het congres, hoe meer vreugd!
*) We raden je aan om met de toetsen <- en -> door de website te bewegen.

Bijdrage en zichtbaarheid Noloc
Je kunt Noloc terugvinden in het laatste programmaonderdeel bij beroepsoefenaars én onze vier Noloc collega's, die workshops geven, staan vermeld tussen de workshops op de pagina 'carrousels'. Tevens zal Ester Leibbrand namens Noloc op het toneel komen met de andere beroepsoefenaars. Wij zullen een gezamenlijke afspraak met alle betrokken partijen ondertekenen voor de door ons toegezegde activiteiten om MMM te verspreiden. Deze gaan we vanaf nu met elkaar verder vormgeven.

Werkwijzer gemeenten en inspiratieboek MMM
Afgelopen week is ook de werkwijzer voor gemeenten vanuit Divosa de lucht in gegaan. Divosa zal zich ook op het congres presenteren in een workshop. Wij waren vanuit MMM erbij betrokken voor de verbinding van onze kennis en ervaring. Deze werkwijzer is interessant te kennen als jij connecties hebt met of werkt bij gemeenten danwel op andere wijze meewerkt aan professionalisering en vakmanschap van klantmanagers. Meer info kun je vinden op de website van Divosa
Als je deze info of die van het congres gaat verspreiden, noem dan ook ajb het inspiratieboek MMM en de samenvattingen voor werkgevers, ervaringsdeskundigen en professionals. Alle info kun je hier opzoeken en downloaden.  

Dankjewel voor jouw actie!
Alleen door activiteit van jullie en de andere 25.000 professionals kan het delen en verspreiden van deze info een succes worden. Dankjewel voor jouw actie in deze en we hopen je op 9 februari te verwelkomen, samen met de andere bezoekers met interesse in MMM en mensen met mogelijkheden.

Voor nu, geniet binnenkort van de feestdagen en tot volgend jaar, wordt vervolgd!

Hartelijke groet,

Ester Leibbrand en Marjolein Hins