Altijd het werkveld veranderen en vernieuwen

Al meer dan 10 jaar werkt Jobport samen met Noloc. We delen dezelfde waarden en maken gebruik van elkaars toegevoegde waarde. Iets waardoor we jou als loopbaanprofessional nog beter kunnen ondersteunen en het werkveld echt weten te veranderen en vernieuwen.

Noloc en Jobport matchen op de waarden: innovatie, passie en pragmatisme. Dat is waarom we al zo lang met elkaar samenwerken. Nu Noloc haar jubileum viert, is er extra reden om de samenwerking onder woorden te brengen.

Allereerst feliciteren we Noloc dat al 30 jaar bijdraagt aan de professionalisering en ontwikkeling van het loopbaan vak. Trots en bewondering heb ik voor de stappen die Noloc als ledenorganisatie heeft gezet. En ik weet dat dit mede te danken is aan de passie van een groot deel van haar leden. Naast passie zie ik ook pragmatisme en innovatie terug bij Noloc. Waarden waarop we als organisatie matchen en de reden waarom we al zo lang met elkaar samenwerken.

Als digitale partner in Loopbaan & Werk zijn we als Jobport niet alleen al ruim 10 jaar actief op congressen en seminars maar pakken we ook daarbuiten samen met Noloc de handschoen op. We kijken daarbij altijd sterk naar hoe we jou als loopbaanprofessional iets kunnen bieden waar jij, de organisaties waar je voor werkt en/of de kandidaten die je begeleidt ook echt iets aan hebben.

Recent hebben we dat gedaan met een mooi aanbod om invulling te geven aan het Ontwikkeladvies. Maar we werken ook structureel samen, bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van leerzame korte video’s. Die video’s helpen loopbaanprofessionals hun kandidaten inhoudelijk nog beter te begeleiden.

In het volgende decennium verwacht ik dat we nog een hoop andere voorbeelden gaan toevoegen! Op naar de volgende volgende verjaardag!

Tolja van de Bilt