Aanbieding e-Healthplatform van Gezondeboel

Vanuit Gezondeboel willen we dat het werken aan mentale gezondheid toegankelijk en laagdrempelig wordt voor iedereen. Hoe? Met behulp van een veilig en overzichtelijk online platform waar je als coach op één plek online trainingen en vragenlijsten kunt uitsturen, cliënten kunt monitoren en veilig kunt beeldbellen. 

Gezondeboel is ontstaan vanuit Therapieland‚ marktleider in e-Health toepassingen in de Nederlandse gezondheidszorg. Sinds de oprichting in 2012 heeft Therapieland ruim 150 innovatieve online programma’s ontwikkeld voor de geestelijke gezondheidszorg, de huisartsenzorg en de ziekenhuiszorg. In 2018 is Gezondeboel opgericht om ook mensen met lichtere problematiek handvatten te bieden om te werken aan hun mentale welzijn. Met alle kennis en ervaring die wij met moederorganisatie Therapieland hebben opgedaan, weten we hoe gedrag op een effectieve en inspirerende manier veranderd kan worden.

Online trainingen als aanvulling op jouw begeleiding

Gezondeboel heeft een breed aanbod aan online trainingen die je als professional blended kunt inzetten voor jouw cliënten. De online trainingen richten zich op het versterken van mentale gezondheid en zijn ontwikkeld door een team van gespecialiseerde e-Healthontwikkelaars, die samenwerken met psychologen en ervaringsdeskundigen. De trainingen bestaan uit interactieve oefeningen, begeleidende video’s, voorbeelden uit de praktijk en belangrijke informatie over het onderwerp. Denk aan onderwerpen als somberheid, burn-out, of communiceren. . 

De online trainingen worden al veelvuldig succesvol ingezet door coaches. Een van deze coaches is Katja Mosmans, bedrijfs- en sportpsycholoog. “Tijdens de coronacrisis ben ik begonnen met het inzetten van het Gezondeboel platform binnen mijn praktijk. Ik merk dat veel van mijn cliënten erg enthousiast zijn over de inhoud van de online trainingen. Het grootste voordeel vind ik dat zij nu ook buiten onze gesprekken om gestructureerd aan zichzelf kunnen blijven werken. Ik zal Gezondeboel daarom ook zeker blijven inzetten na de coronacrisis.” 

Online coachen met beeldbellen 

Door gebruik te maken van beeldbellen kunnen professional en cliënt via een beeldscherm met elkaar communiceren. Je bent voor elkaar zichtbaar en hoorbaar, zoals bij Skype of Facetime, maar dan via een beveiligd platform (AVG-proof). Ook is het mogelijk om schermen te delen en gesprekken in te plannen in jouw agenda. Beeldbellen is geïntegreerd in het platform van Gezondeboel: met één druk op de knop start je het gesprek met jouw cliënt. Jij en jouw cliënten hoeven dus geen extra software te installeren of een andere applicatie te openen. 

Probeer nu een maand gratis 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat Gezondeboel voor jouw dienstverlening kan betekenen? Maak nu een maand lang kosteloos gebruik van het platform door een proefaccount aan te vragen