Even voorstellen: Sarah de Jong, Coördinator Programmering

Even voorstellen: Sarah de Jong, Coördinator Programmering

01-12-2022
Nieuws

Sarah de Jong heeft binnen Noloc onlangs het stokje overgenomen van Charlotte Puyman als Coördinator Programmering. Het bestuur dankt Charlotte hartelijk voor haar enthousiaste inzet, betrokkenheid en professionele bijdrage aan het programma-aanbod binnen Noloc in de afgelopen tijd en wenst Sarah heel veel plezier.  

Sarah de Jong is half november gestart als Coördinator Programmering. Met veel enthousiasme neemt ze de rol over van Charlotte Puyman. Ze vertelt: “Je kent het misschien wel, van die momenten in je leven dat het roer omgaat. Dat je op een kruispunt staat en een belangrijke afslag neemt. Dit jaar heb ik die afslag genomen. Na een managementcarrière van 15 jaar in de retail, waarin ik de laatste jaren actief was als supermarktmanager van diverse Albert Heijn-winkels, werd het tijd voor wat anders.” 

“Want naast mijn passie voor de retail heb ik ook een liefde voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Afgelopen jaren heb ik me bekwaamd in het 'coach-vak' door diverse opleidingen te volgen en vooral in de praktijk veel te oefenen. Op dit moment zit ik in de laatste fase van de NLP Trainers-opleiding. Dit jaar heb ik mijn eigen bedrijf opgericht: Meer Mogeluk loopbaancoaching, dat ik run vanuit omgeving Haarlem. Mijn missie: mensen begeleiden naar meer werkgeluk. Dit geeft me ontzettend veel energie en voldoening.”

“Ik zie de rol van Coördinator Programmering bij Noloc als een mooie aanvulling op mijn huidige werkzaamheden als loopbaancoach en ik kijk ernaar uit om een interessant en uitdagend programma-aanbod op te gaan stellen voor de Noloc-leden.” 

Heb je tips, vragen of suggesties met betrekking tot het aanbod? Stuur een bericht naar Sarah via programmering@noloc.nl.

Sarah_de_Jong_Coordinator_Programmering_Noloc