Vangnet voor Noloc-leden bij arbeidsongeschiktheid

Vangnet voor Noloc-leden bij arbeidsongeschiktheid

31-03-2022
Nieuws

Voor veel zzp’ers is een arbeidsongeschiktheidsverzekering zeer kostbaar. Maar ook als zzp’er kun je helaas ziek worden en dan is het erg prettig als je toch inkomsten hebt om je vaste lasten te betalen. Bij SharePeople regel je arbeidsongeschiktheid op een laagdrempelige en flexibele manier. SharePeople is opgericht door en voor zelfstandig ondernemers. Waarbij het draait om onderling vertrouwen. Eerlijk, solidair en een betaalbaar systeem. Al voor 1 euro per dag sluit je je aan. En die heb je als zzp’er snel terugverdiend!

Via SharePeople zorg je ervoor dat je de eerste twee jaar bij ziekte toch inkomsten hebt. Naast je inschrijfgeld (eenmalig), betaal je maandelijks €10 deelnemerskosten en daarnaast doneer je maximaal één keer per maand, naar rato, aan een zieke deelnemer. Zijn er minder zieken, dan doneer je dus ook minder.

SharePeople heeft een speciale aanbieding voor Noloc-leden

  • € 30 korting op inschrijfgeld -> als Noloc-lid betaal je € 95 (in plaats van € 125)
  • Al voor 1 euro per dag sluit je je aan
  • Direct online te regelen en maandelijks opzegbaar
  • Draag jij een nieuw lid aan? Dan betalen jullie allebei 3 maanden lang geen deelnemerskosten (dat scheelt je € 30!) Het is dus interessant om met Noloc-leden samen te werken, dit levert je direct voordeel op.

Bekijk deze aanbieding en andere ledenvoordelen