Wijzigingen team Marketing & Communicatie

Wijzigingen team Marketing & Communicatie

22-02-2022
Nieuws

Het is je wellicht niet ontgaan dat we de afgelopen tijd binnen het team Marketing & Communicatie op zoek zijn gegaan naar versterking. De eerste nieuwkomers zijn inmiddels aan boord: Maartje Jonker en Càrola Rietdijk. Welkom allebei.

Het is je wellicht niet ontgaan dat we de afgelopen tijd binnen het team Marketing & Communicatie op zoek zijn gegaan naar versterking. De eerste nieuwkomers zijn inmiddels aan boord: Maartje Jonker en Càrola Rietdijk. Welkom allebei.

Helaas nemen we afscheid van Sonja van Hoof. Dank je wel Sonja, voor jouw deskundige inzet en prettige samenwerking. Jij hebt op jouw persoonlijke wijze een relevante en deskundige bijdrage geleverd aan de communicatie-uitingen van Noloc de afgelopen twee jaar. Je meerwaarde was heel zichtbaar, voor ons allemaal. Het was fijn werken met jou!

Afscheidswoorden Sonja van Hoof

Nog een paar afscheidswoorden van Sonja: ”Mijn eigen bureau, Corazón loopbaancoaching staat voor werken vanuit je hart. En dat is wat ik de afgelopen twee jaar heb gedaan. Vanuit mijn hart de communicatie voor Noloc vormgeven. Bovenal richting leden, maar ook richting externe stakeholders. In vele nieuwsbrieven, artikelen, landingspagina’s, vacatures, persberichten, FAQ’s, noem maar op. En ik ben alleen maar meer gaan houden van ons mooie loopbaanvak. Vanaf 1 maart geef ik vol vertrouwen het ‘redactiestokje’ over. Ik maak ruimte voor mijn eigen bedrijf, gezin en nieuwe paden om te bewandelen. Graag bedank ik alle collega’s bij Noloc voor de fijne, hartelijke en leerzame samenwerking. En ik blijf natuurlijk een zeer betrokken Noloc-lid!” 

Maartje Jonker: medewerker marketing en evenementen

Maartje JonkerMaartje is ervaringsdeskundige in het zoeken naar werk dat écht bij je past. Ze is ruim 20 jaar werkzaam geweest in marketing en sales en heeft daarbij diverse evenementen georganiseerd. Echter, ze merkte dat dit niet was waar ze echt blij van werd. Na een zoektocht die jullie allemaal kennen, bleek de rol van loopbaancoach haar op het lijf geschreven. Ze heeft een opleiding gedaan tot loopbaancoach en is daarna voor zichzelf gestart. “In deze functie komen mijn beide werelden samen, waardoor ik mijn kwaliteiten optimaal kan benutten. Ik heb enorm veel zin om van start te gaan en mooie events te gaan organiseren.”

Càrola Rietdijk: redacteur/content specialist

Carola RietdijkCàrola noemt zichzelf een enthousiaste loopbaancoach en nieuwsgierige redacteur met een prikkelende wijze van communiceren en drive om in actie te komen en resultaat te boeken. Een verhalenvanger met een sterk inlevingsvermogen en eigenzinnige ideeën over de arbeidsmarkt, personal branding en storytelling. Ze is altijd op zoek naar de mens achter het verhaal. “Ik heb een brede achtergrond in sales, marketingcommunicatie en arbeidsbemiddeling. En niet te vergeten loopbaancoaching natuurlijk. Alles komt samen in deze functie. Sinds kort zit ik ook in de redactie van LoopbaanVisie. Ik vind het leuk om deze rollen met elkaar te verbinden.”

Nog even alle leden van het team op een rijtje
  • Vacature Bestuurslid Marketing en Communicatie: Ester Leibbrand (tijdelijk)
  • Vacature Community Manager: interesse? Reageer nu!
  • Eunice Coli: coördinator marketing & communicatie
  • Maartje Jonker: medewerker marketing en evenementen
  • Càrola Rietdijk: redacteur/content specialist