Schrijf een blog of vlog: bloggers, vloggers en gastcolumnisten gezocht

Schrijf een blog of vlog: bloggers, vloggers en gastcolumnisten gezocht

20-06-2021
Blogs

Wil jij een bijdrage leveren als blogger, vlogger of gastcolumnist? We zoeken leden en professionals die gepassioneerd kunnen schrijven of spreken over relevante loopbaan/advies/coach-onderwerpen. Of over hun

Wil jij een bijdrage leveren als blogger, vlogger of gastcolumnist? We zoeken leden en professionals die gepassioneerd kunnen schrijven of spreken over relevante loopbaan/advies/coach-onderwerpen. Of over hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Samen met een aantal enthousiastelingen willen we een mooie groep vormen van nieuw talent voor deze Noloc-activiteit. Wil je eerst meer informatie over hoe je jouw kennis en ervaring kunt delen? We hebben het hier voor je op een rijtje gezet.