1. Home
  2. > Mentoraat
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen

Mentoraat

Noloc staat voor het professioneel bevorderen, ontwikkelen en in stand houden van de kwaliteit van het vakgebied 'mens en loopbaan'.
Als loopbaanprofessional ben je primair zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van je werk, maar dat doe je niet alleen.  Zo worden er door Noloc congressen, regionale professionaliseringsbijeenkomsten en webinars georganiseerd en hebben leden de mogelijkheid om deel te nemen aan een kwaliteitskring, waarin met een groep van collega’s geleerd wordt van elkaar. Maar we hebben ook voor jullie het mentoraat. 

Wat is het mentoraat?
Sinds 2015 kent Noloc ook het Noloc mentoraat, waar alle leden en aspirant-leden gebruik van kunnen maken.
Het mentoraat wordt aangeboden voor leden door leden. De aangesloten mentoren zijn zeer ervaren loopbaanprofessionals die zich graag vrijwillig en tijdelijk willen inzetten om collega-loopbaancollega’s te ondersteunen in hun ontwikkeling. Die graag willen vertellen over hun ontwikkeling, waar zij tegen aanliepen en oplossingen die zij bedacht hebben. 

Voor wie is het mentoraat?
Leden kunnen, op elk moment in hun loopbaan,  steun vinden bij een mentor als ze een stap verder willen maken in hun professionele ontwikkeling.
Aspirant leden kunnen de hulp inroepen van een mentor bij het opbouwen van hun dossier voor de NOLOC beroepserkenning.

Je vindt alle informatie over mentoraat in/via het werkkader. Neem bij vragen gerust contact op met de commissie mentoraat