1. Home
  2. > Master Loopbaanmanagement
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen

Master Loopbaanmanagement


Loopbanen zijn volop in beweging. Life-long employment heeft plaats gemaakt voor meer flexibele, dynamische loopbanen in wisselende contexten. Dit is een maatschappelijke trend, met arbeidsorganisaties als belangrijke dragers. Van de individuele werkende mens vraagt dit enerzijds aanpassing(svermogen) aan veranderende arbeidsrelaties op een innovatieve arbeidsmarkt. Anderzijds ontstaat er meer ruimte voor proactiviteit: diezelfde arbeidsmarkt biedt nieuwe mogelijkheden tot persoonlijke en professionele ontplooiing. Met de toenemende ‘mondigheid' van de werkende mens, zien arbeidsorganisaties zich uitgedaagd het beste talent te kunnen identificeren, aan te trekken en te behouden.

Waren loopbaanprofessionals voorheen vooral actief in de één-op-één begeleiding van loopbaanvragen bij hun clientèle, met de huidige ontwikkelingen wordt in toenemende mate een appèl gedaan op een beroepsoverstijgend perspectief. Naast kennis over motivatie, ontwikkeling en het ontdekken van inspiratie kan de professional niet meer zonder begrip van arbeidsmarktverhoudingen, loopbaantheorieën, organisatieverandering en contextuele dynamiek. Zowel bij loopbaanprofessionals als bij afnemende organisaties groeit de behoefte aan begeleiding op meer strategisch niveau, met een wetenschappelijk fundament. De Open Universiteit ontwikkelt daarom in samenwerking met vakvereniging Noloc de Master Loopbaanmanagement.

 

 

Meld je nu aan! http://www.ou.nl/studieaanbod/mlbm

Let op: ben je Noloc lid? En wil je gebruik maken van de €100,- korting op de losse onderdelen? (excl. Thesis)

Vragen?
Heeft u vragen over (onderdelen van) de Master Loopbaanmanagement neem dan contact op met ons Projectbureau via mail of 045 576 2777 of met verenigingscoordinator Noloc: Angelic Bloemberg 0626300637

Brochure Master loopbaanmanagement

De eerste Master in Loopbaanmanagement!
Marjolijne Lutke Schipholt 2e Master in Loopbaanmanagement