1. Home
  2. Actueel
  3. Loopbaancongres

Loopbaancongres

ZIN360, dé hybride talkshow

Komt er in 2021 een loopbaancongres? Nee, dat is ook dit jaar helaas niet mogelijk, maar wel dé hybride talkshow van het jaar! ZIN360 op dinsdag 16 november. Save the date!

Zingeving in de praktijk

Op 16 november zendt Noloc vanuit TivoliVredenburg dé hybride talkshow van het jaar uit. De thematiek? Zingeving in de praktijk. Want wat we allemaal gemeen hebben is dat we plezier in ons werk en leven willen hebben. Maar hoe behoud je dat of krijg je dat weer terug als het leven weerbarstiger blijkt te zijn dan je wilt? Neem je de regie of reageer je op wat er op je afkomt?

Wat kun je verwachten?

Aan de hand van het bekende Ikigai model gaan we het gesprek aan met elkaar. Door te weten wat jouw Ikigai oftewel je purpose of life is, sta je stil bij datgene wat je inspireert en waar je echt energie van krijgt. Het helpt je makkelijk keuzes te maken die goed zijn voor je gezondheid, je vriendschappen en je werk.

Tijdens een vijf kwartier durende wervelende talkshow praten we met elkaar over zingeving in de praktijk. We gaan in gesprek met experts en vakgenoten, delen inzichten en tips en willen deelnemers concrete houvast bieden én inspireren. Kortom een niet te missen talkshow waar je ook nog eens live bij aanwezig kunt zijn.

Exclusieve masterclass

Als afsluiter en waardevolle extra van het hybride event Zin360 is er een exclusieve masterclass van een professionele Ikigai coach, speciaal voor de live deelnemers van het hybride event.

Interesse?

Kosten voor live deelname aan het hybride event zijn eenmalig € 99,- excl. BTW.  De talkshow is op de dag zelf kosteloos online te bekijken. De talkshow is niet op een later moment terug te kijken. Noloc volgt de regels van de overheid ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Dat betekent dat er door omstandigheden altijd een kans is dat het event alleen online mogelijk is.

Ben je Noloc-lid en wil je de talkshow in TivoliVredenburg bijwonen?

Dan kun je via de agenda alvast een plek reserveren voor een live deelname. Je krijgt een exclusieve masterclass van een professionele Ikigai coach – gegeven direct na de talkshow – als waardevolle extra. Wees er snel bij, want op = op!

Ben je niet aangesloten bij Noloc en wil je wél graag de talkshow live bijwonen?

Geef dan alvast je interesse aan via info@noloc.nl. Wanneer de kaartverkoop van start gaat, word je als eerste benaderd. Plaatsen zijn beperkt!

Terugblik eerdere loopbaancongressen

Al jaren is het loopbaancongres van Noloc is een van de best bezochte en hoogst gewaardeerde congressen in Nederland. 

Loopbaancongres 2020 

In 2020 was het niet mogelijk om 1000 leden een geweldige dag aan te bieden met vakgerichte content. Wél is er een prachtig Magazine gemaakt ter ere van het 30-jarig jubileum van Noloc.

Loopbaancongres 2019

Het Noloc Loopbaancongres 2019 vond plaats in Spant te Bussum en had als thema ontwikkelen. Vanuit drie invalshoeken, politiek & maatschappij, cliënt & methodiek en professie & professional, belichten we de facetten van een Leven Lang Ontwikkelen. Tijdens het Congres werd nieuw ontwikkelde expertise gedeeld. Daarnaast zijn er presentaties geweest van ‘good practice’ voorbeelden en ervaringen van 'Loopbanen in Ontwikkeling'. 
Minister Wouter Koolmees had een boodschap voor de bezoekers van het Loopbaancongres 2019. Kijk hier de boodschap terug. 

Terugblik 2019      

Kijk hier de congresfilm terug.

Kijk hier voor de boodschap van minister Koolmees. 

Kijk hier voor de foto's.

Klik hier voor de presentaties.