1. Home
  2. > Kennis vanuit de Leerstoel
  3. > Lezingen, workshops,...
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen

Lezingen, workshops, webinars & interviews

Voor de verbinding met en input vanuit de praktijk is Judith regelmatig op pad om lezingen te geven of workshops te verzorgen voor organisaties of verenigingen die graag met duurzame inzetbaarheid en/of duurzame loopbanen aan de slag willen. Ze heeft onder meer een webinar voor Noloc verzorgd, als spreker op het congres over Duurzame Inzetbaarheid opgetreden, en een workshop gegeven voor alle regiomanagers van het UWV. Ze is tevens actief lid van de commissie Ontwikkeling & Professionalisering van Noloc en draagt daar onder andere bij aan het dossier Kennisontwikkeling en Kennisdelen.

Judith Semeijn, samen met Tinka van Vuuren bij RTL-Z

Terugkijken naar de RTL-Z uitzending over Duurzame inzetbaarheid in samenwerking met de Open Universiteit? 
Zolang de link nog werkt: 
https://www.onlineseminar.nl/rtlz/webinar/22382/seminar-duurzaam-doorwerken--hoe-blijf-je-gelukkig/#watch-player
 

Lees  terug over afgelopen Lezingen, workshops, webinars & interviews;

ALV en LVSC college: Duurzame inzetbaarheid: zijn we de hype voorbij?
Op donderdag 12 april a.s. vindt de ALV plaats. Aansluitend verzorgt prof. dr. Judith Semeijn, hoogleraar Duurzaam HRM (faculteit Management, Science & Technology van de Open Universiteit), het eerste LVSC College van dit jaar met als titel “Duurzame inzetbaarheid: zijn we de hype voorbij?”


Loopbaanevent ‘loopbaanpaden’:
NADA, de alumni-vereniging van de Academie Mens en Arbeid in Deventer en Enschede, organiseerde in samenwerking met het Noloc, de Open Universiteit en Saxion een inspirerend event op 1 juni 2017.

Spreker topconferentie 
Na een succesvolle editie van vorig jaar, organiseerde IGOM voor Directies, Management en HR van haar leden wederom een Topconferentie, met het thema 'Duurzaam werkgeverschap op een krappe arbeidsmarkt'. Lees hier het interview met Judith Semeijn.

Een Leven lang Leren radio interview met prof. dr. Judith Semeijn