1. Home
  2. > Kennis vanuit de Leerstoel
  3. > Leerstoel
  1. FAQ
  2. contact
  3. inloggen


Leerstoel

Met ingang van 1 september 2015 is dr. Judith Semeijn aan de Open Universiteit benoemd tot bijzonder hoogleraar 
Strategisch Human Resource Management, in het bijzonder Loopbaanmanagement. Deze leerstoel bij de faculteit
Management, Science & Technology wordt gefinancierd door Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Daarmee wordt extra aandacht gegeven aan Loopbaanmanagement als vakgebied in onderwijs en onderzoek. Bovendien wordt extra kennis en ervaring gedeeld in en met de praktijk.

Hoe zien we dit terug?
Voor onderwijs wordt het thema duurzame inzetbaarheid en loopbanen ingezet als afstudeer onderwerp. Binnen de opleiding Managementwetenschappen, en meer in het bijzonder de keuzemodule Strategische Human Resource Management heeft Judith heeft een z.g. track of afstudeerkring, waarbinnen studenten van de Master of science in Management hun scriptie kunnen schrijven en afstuderen. Judith is ook betrokken bij het ontwikkelen van een keuzemodule rondom modern arbeidsrelaties en hoe in netwerken het loopbaandenken meer voorop komt te staan voor HR vraagstukken.
Judith is betrokken bij de Master Loopbaanmanagement, houdt zich bezig met onderzoek en is gast redacteur. Tevens verzorgt Judith lezingen, workshops en webinars. Samen met anderen heeft Judith ook het CRN opgericht. 
In 2018 zal zij samen met Tinka van Vuuren een seminar organiseren over “Duurzame loopbanen: winst voor iedereen!”.

Terugblik Oratie 10 juni 2016:
Judith Semeijn: bijzonder hoogleraar Loopbaanmanagement
Oratie 10 juni: bedrijven moeten samen werken aan loopbaanmanagement
Oratie van prof. dr. Judith Semeijn, 


Benoeming hoogleraar Duurzaam HR Management:
Prof. dr. Judith Semeijn benoemd tot hoogleraar Duurzaam Human Resource Management bij de faculteit Management, Science & Technology.