Leden

Sande

Inge van de Sande

coach
  • Loopbaan coaching

Contact

www.ruimbaancoaching.nl

Slotemaker de Bruïneweg 36 6533 CJ NIJMEGEN

wie geen plan maakt voor zijn eigen loopbaan, wordt ingezet in de plannen van iemand anders

Loopbaancoaching:
Iedereen kent het moment dat je denkt is dit nu wat ik tot mijn pensioen wil doen? Hou je misschien wel een plek bezet van iemand die die baan graag wil hebben? Gun je jezelf een loopbaancoach om je ambities dieper te onderzoeken?
Mijn droom is om mensen verder te helpen en samen op zoek te gaan naar je drijfveren, energiegevers en talenten. Ik heb jarenlange ervaring als leidinggevende en teamcoach in het motiveren van medewerkers, maar ook in het ontdekken van hun talenten en ze inzetten op plekken waar ze hun ambitie en kennis en kunde kwijt kunnen. Als loopbaancoach help ik je om de juiste stappen te zetten.

Leiderschapscoaching:
Je hebt net je diploma management of teamcoach en staat midden in de praktijk met een mooi pakket aan verantwoordelijkheden. Je bent netjes ingewerkt. En nu?
Er komt veel op je af, het vak manager en teamcoach is erg omvangrijk wat nu?
Je komt allerlei praktijksituaties tegen waarin er van jou verwacht wordt dat je reageert en zaken oppakt.
Hoe fijn is het als er iemand in de rol van coach even naast je gaat staan om je te helpen?!
Iemand die zeer ervaren is en ook in de dagelijkse praktijk staat als teamcoach, manager en ook als leiderschapscoach!
Maar ook als je al langer manager of teamcoach bent is het fijn om even te sparren met iemand die het veld goed snapt en je op maat helpt met waar jij tegenaan loopt in de praktijk.

Accountability:
Hoeveel mensen ken jij op je werk die goed zijn in plannen organiseren vooruit zien timemanagement structuur en doelmatig werken? Meestal zijn het er niet zoveel.
Je bent niet de enige die daar even een zetje bij nodig heeft en wat praktische tips!
Ik kan je helpen bij deze onderwerpen. Al jaren ben ik aan de slag als teamcoach manager veranderkundige projectleider en leiderschapscoach in de zorg.
Ik zie hoe mensen worstelen met deze onderwerpen en kan je in een aantal contact momenten op weg helpen dit beter te beheersen.
Op naar een betere werk privé balans, effectief werken en meer doen in dezelfde tijd!

Werkvelden

  • Maatschappelijke organisatie